Η σέξι λογίστρια που... αδειάζει πορτοφόλια!

Συνάπτει παράνομους ερωτικούς δεσμούς, εκβιάζει και υπολογίζεται ότι από το τελευταίο της θύμα ''έφαγε'' 50.000€...
Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες σε παρέες ανθρώπων της τέχνης στην Πάτρα, τα σχόλια και οι συζητήσεις για τη... «λογίστρια με το αγγελικό πρόσωπο που... αδειάζει πορτοφόλια». Έτσι τουλάχιστον την αποκαλούν οι περισσότεροι απ' όσους την ξέρουν. Και το κάνουν επειδή η ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα φημίζεται για την καταστροφή που προκαλεί σε όποιον άνδρα πέσει στα δίχτυα του έρωτά της.
Αφορμή για τις πολλές συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα, είναι - σύμφωνα με το dete.gr - η περίπτωση πρώην ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη καλλιτεχνών, ο οποίος έφθασε στο σημείο να μην έχει χρήματα ούτε για τα καθημερινά του έξοδα!
Την πήρε ως βοηθό λογίστρια στην επιχείρησή του, ανέπτυξε μαζί της παράνομο ερωτικό δεσμό και μετά άρχισε να τον εκβιάζει με αποκαλύψεις στη σύζυγό του. Ο ίδιος αναγκάστηκε να πουλήσει αντικείμενα μεγάλης αξίας και να της παραδώσει τα χρήματα, ενώ «γονάτισε» οικονομικά και υποχρεώθηκε να... κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε στο κέντρο της Πάτρας.
Όσοι γνωρίζουν, υπολογίζουν ότι του «έφαγε» πάνω από 50.000 ευρώ, ενώ η σύζυγος γνωρίζει τα πάντα, από την ίδια τη νεαρή φυσικά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket