Eliana Guercio: Η μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ιταλία! (pics+vid)

Μπορεί οι Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους και Λάτσιο να δαπάνησαν δεκάδες εκατομμύρια για την ενίσχυση του ρόστερ τους, ωστόσο τη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στην Ιταλία την έκανε η Σαμπντόρια. Απέκτησε τον Σέρτζιο Ρομέρο και πλέον θα έχει στους οπαδούς της και την εντυπωσιακή σύντροφό του, Ελιάνα Γκουέρσιο.
Ο 24χρονος Αργεντινός πορτιέρο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ολλανδία με την φανέλα της Άλκμααρ, ωστόσο λόγω ενός τραυματισμού είχε χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και την «Σαμπ». Βέβαια, για να κάνει αυτό το βήμα, ρώτησε πρώτα την σύζυγο του, Ελιάνα Γκουέρσιο.
Το 34χρονο μοντέλο και ηθοποιός από την Αργεντινή είναι πάντα δίπλα του και παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει, καθώς περνάει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους στην πατρίδα τους λόγω δουλειάς, πολλές φορές πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον άνδρα της. Μάλιστα, στην Ολλανδία πέρυσι υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που την κατηγορούσαν για τις «μέτριες» εμφανίσεις του συζύγου της. Θεωρούσαν μάλλον ότι τον κούραζε στο σπίτι…
Η Ελιάνα όμως έχει μία καριέρα και δεν μπορεί να την παρατήσει για τον Ρομέρο. Άλλωστε, πέρυσι έκανε μεγάλη επιτυχία στο αντίστοιχο «Dancing With The Stars» της Αργεντινής. Ίσως τώρα που ο άντρα της πήγε στην Ιταλία, να κάνει το… βήμα παραπάνω και να την δούμε και στην ευρωπαϊκή τηλεόραση. Πραγματικά αξίζει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket