Ομαδικά ραντεβού για τατουάζ στη Ρουμανία...έλεω τιμής!

Εκατοντάδες Ευρωπαίοι, κυρίως Γερμανοί και Κροάτες, αλλά και Αμερικανοί αναμένεται να συρρεύσουν τις επόμενες ημέρες στο Σίμπιου της Ρουμανίας προκειμένου να…«χτυπήσουν» ένα τατουάζ. Ένας από τους βασικούς λόγους που η συγκεκριμένη πόλη γίνεται πόλος έλξης τουριστών κάθε χρόνο αποτελούν οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές ανεξαρτήτως σχεδίου.
«Δεκάδες Ευρωπαίοι και Αμερικανοί λάτρεις των τατουάζ θα επισκεφτούν το Σίμπιου καθώς είναι πολύ πιο φθηνό να κάνεις ένα τατουάζ εδώ. Μάλιστα, τα ραντεβού με τους καλλιτέχνες έχουν κλειστεί εδώ και μήνες. Οι ξένοι έρχονται γενικά στη Ρουμανία για να κάνουν τατουάζ ή να τελειώσουν κάποια που έχουν αρχίσει στη χώρα τους. Η κρίση μας έχει επηρεάσει κι εμάς, αλλά τελευταία δουλεύουμε με το εξωτερικό. Η χαμηλότερη τιμή για ένα τατουάζ είναι 100 λέι (περίπου 25 ευρώ), ενώ στο εξωτερικό είναι τουλάχιστον 100 ευρώ», όπως δήλωσε ο διοργανωτής των εκδηλώσεων, Οβίντιου Πόπαρταν.
«Οι άνδρες εξακολουθούν να είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες που έρχονται στη Ρουμανία για να «χτυπήσουν» τατουάζ, αν και τελευταία ο αριθμός των γυναικών που θέλουν να ζωγραφίσουν το σώμα τους μεγαλώνει συνεχώς», πρόσθεσε.
Ένα τατουάζ στο Σίμπιου, από έναν διεθνούς φήμης καλλιτέχνη του είδους, κοστίζει μεταξύ 80 και 300 ευρώ/ώρα. Αυτοί που δεν είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν πολλά χρήματα, μπορούν να κάνουν ένα μικρό τατουάζ, ένα ζευγάρι πατούσες, στην πλάτη ή τα χέρια τους αντί του ποσού των 50 λέι. Οι πατούσες είναι συμβολικές, αφού ορισμένα από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν σε σύνδεσμο για την προστασία των ζώων.
Στην έκθεση τατουάζ της Τρανσυλβανίας συμμετέχουν 53 καλλιτέχνες τατουάζ, εκ των οποίων οι 15 είναι από τη Ρουμανία, ενώ μεταξύ των πλέον διάσημων του είδους είναι οι Ρόμπερτ Ερνάντεζ, Βίκτορ Πόρτσουγκαλ, Μπέντζαμιν Μος και Τζον Μοντγκόμερι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket