Τα καυτά μοντέλα που... έπιασαν το μικρόφωνο! (vids)

Τις γνωρίσαμε λόγω της ομορφιάς τους είτε από τα καλλιστεία του ANT1 είτε από τα Playmate. Όμως αποφάσισαν να αφήσουν τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις και να πιάσουν το μικρόφωνο. Κάποιες εντυπωσίασαν ενώ άλλες καλύτερα να "κλείνουν" το μάτι στο φωτογραφικό φακό. 




Τζούλια Αλεξανδράτου:
 Το 2006 ήταν η χρονιά που γνωρίσαμε το «φαινόμενο» Τζούλια Αλεξανδράτου. Ήταν Ιούνιος, θαρρώ, όταν η Τζούλια με τον αέρα και τη γκριμάτσα της έκανε τα μεσημεριανά να δουν στα γαλαζοπράσινα μάτια της τη νέα τους πρωταγωνίστρια και δεν έκαναν λάθος.
Ο τίτλος της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς δεν της άρεσε και το έδειξε. Ενάμιση μήνα μετά η Τζούλια μπαίνει στο στούντιο και τραγουδά μαζί με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη το Μόνο για Σένα ενώ λίγους μήνες αργότερα μέσα από μια πισίνα μας δηλώνει «Στόχος είναι τα λεφτά».


Κατερίνα Στικούδη:
 Την Κατερίνα τη γνωρίσαμε στα καλλιστεία (του ΑΝΤ1 πάλι) το 2005 όταν και κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς- όχι τυχαία γιατί τι να πρωτοπείς; Για τα υπέροχα μαλλιά της; Τα πράσινα μάτια της; Ή το αψεγάδιαστο σώμα της; (Όχι δε ζηλεύω, δε ζηλεύω, δε ζηλεύω).
Το 2009 η Κατερίνα άφησε για λίγο τις πασαρέλες και μαζί με τον Lava μας τραγούδησαν Τώρα. Ένα χρόνο μετά μαζί με τους Nevma μας έγινε… Εμμονή και το 2011 μας έμαθε να μετράμε 6 εκατομμύρια τρόπους…


Ρία Αντωνίου:
 Η ξανθιά Ρία Αντωνίου μας συστήθηκε το 2007 ως Σταρ Πελοπόννησος και το 2008 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κατέκτησε τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς. Λίγο το ξίνισμα όταν δε βγήκε Σταρ Ελλάς, λίγο ο Ηλίας Πανταζόπουλος δε χρειάστηκε πολύ για να δημιουργηθεί κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την Τζούλια Αλεξανδράτου. (Περασμένα ξεχασμένα που λέει και η Καίτη).
Το 2010 η Ρία μας είπε Give me σε ρυθμούς Toxic – Alors On Dance με ένα βίντεο κλιπ που μπορεί μεν να είναι sexy αλλά θα μπορούσε να είχε καλύτερη ποιότητα (βλέπε περούκα κλόουν).


Νάταλι Θάνου:
 Μπορεί το 2007 η Νάταλι Θάνου να έκατσε στο θρόνο της Playmate ωστόσο απαρνήθηκε τις πασαρέλες για χάρη του τραγουδιού. Το Why Not που κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά τα καλλιστεία ήταν η πρώτη της απόπειρα στο χώρο της μουσικής (και εδώ ο Ηλίας Πανταζόπουλος με remix) ενώ ακολούθησε το Τέρμα με τον Sunny Black, Νύχτα Καλοκαιρινή με τον Ami G αλλά και το Now I am ready. Παράλληλα, ζάλιζε τους θαυμαστές της στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούσε με τα δίμετρα πόδια της!

Ρια Τσίγα:
 Τη Ρία Τσίγα τη μάθαμε μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ως μοντέλο στις πρωινές εκπομπές. Αν είσαι άνδρας σίγουρα σου έφτιαχνε τη μέρα ενώ αν είσαι γυναίκα μια τσιμπιά από ζήλια θα την έχεις νιώσει μέσα σου. Η Ρία που λέτε είπε να κάνει ένα ντουετάκι με τον Μιχαλάρα το «Ταιριάζουμε»







Όλγα Φαρμάκη:
 Η Όλγα είπε να δοκιμάσει την τύχη στα καλλιστεία Playmate χωρίς όμως να κερδίσει κάποιο τίτλο. Μετά έγινε το... κορίτσι του Θέμου ενώ συμμετείχε σε εκπομπές-βιντεο κλιπς, με εκείνη να "παρατάει" το Διονύση Μακρή... Δευτέρα Βράδυ. Ο Lava έπεισε τελικά τη μελαχρινή Όλγα να τραγουδήσει "Έλα-Έλα".






Αλέκα Καμηλά:
 Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που περπάτησαν τις ελληνικές πασαρέλες είναι αδιαμφισβήτητα η Αλέκα Καμηλά. Στη συνέχεια ερωτεύτηκε τον Πέτζα Στογιάκοβιτς και έφυγαν για την Αμερική. Λίγο νωρίτερα, η Αλέκα μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραγέλη τραγούδησαν το Αυτή την ώρα (E'questa l'ora). Δε λέμε καλή η προφορά της αλλά το κομμάτι δεν λέει πολλά...



 



Γωγώ Βαϊνά:
 Που να ήξερε ο Κώστας Καραμανλής ότι η φράση του "Σεμνά και ταπεινά" θα γινόταν τραγούδι από τον Ominus και τη Super Star 2007, Γωγώ Βαϊνά; Ναι και η Γωγώ αποφάσισε να μας τραγουδήσει επηρεαζόμενη από την οικονομική κρίση. Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι την προτιμούν να φωτογραφίζεται παρά να τραγουδά. Και όχι άδικα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket