Francesca Chillemi: Η πανέμορφη Ιταλίδα και ο Καντάφι! (pics)

«Μόνο φίλοι» ήταν με τον γιο του Μουαμάρ Καντάφι η Φραντσέσκα Κιλίμι. Η 26χρονη καλλονή, πρώην Μις Ιταλία, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της ότι το μόνο που τη συνέδεσε με τον Μουτασίμ Καντάφι ήταν η αμοιβαία εκτίμηση. Όσον αφορά τη Λιβύη, τη θεωρεί πανέμορφη χώρα.
Το 2006 οι κοινές εμφανίσεις της με τον τέταρτο γιο του Λίβυο συνταγματάρχη είχαν προκαλέσει σχόλια σχετικά με το είδος της σχέσης τους. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό «Oggi», η Ιταλίδα σταρ λέει ότι τον γνώρισε σε εκδήλωση του ιδρύματος που διατηρούσε η οικογένειά του.
Στη συνέχεια, άρχισαν να κάνουν απλώς παρέα. Άλλωστε, όπως λέει, εκείνο το βράδυ έκανε και άλλους φίλους. Απέναντί της ο Μουτασίμ ήταν πάντα κύριος. Τη σεβόταν. Της έκανε βέβαια μεγάλη εντύπωση ο τρόπος ζωής του, αφού τριγυρνούσε συνεχώς με σωματοφύλακες και δεν μπορούσε να απολαύσει μία προσωπική στιγμή. Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους πήγε στον γάμο της αδελφής του, Αΐσα.
Ο γάμος της κόρης του Μουαμάρ Καντάφι αποτέλεσε αφορμή για να γνωρίσει η όμορφη Φραντσέσκα από κοντά τη Λιβύη. Της έκανε εντύπωση η τελετή του γάμου, καθώς οι γιορτές διήρκεσαν τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκειά τους οι γυναίκες μιλούσαν μόνο με γυναίκες και οι άνδρες μόνο με άνδρες, όπως θυμάται.
Σήμερα έχει αφήσει πίσω της τα ταξίδια στην Ανατολή και στοχεύει μόνο στην καριέρα της ως ηθοποιός και μοντέλο. Εδώ και ένα χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της Φραντσέσκο Σιάνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket