Anna Maria Prodan: Η σέξι μάνατζερ έβαλε… φωτιά στην Καβάλα! (pics)

Ο Μιρτσέα Μπορνέσκου είναι παίκτης της Καβάλας και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν έχει για μάνατζέρ του την Άννα Μαρία Προντάν. Εξπέρ στις μεταγραφές, αλλά και στις γυμνές φωτογραφήσεις….
Η Άννα Μαρία είναι γνωστή μάνατζερ στην Ρουμανία και μάλιστα με πιστοποίηση της Fifa, αν και στον παγκόσμιο κατάλογο δεν πρόκειται να δείτε το όνομά της. Εκεί υπάρχει με το επίθετο του άντρα της, του Reghecampf.
Η 38χρονη, αλλά πάντα σέξι, Άννα Μαρία έχει σπουδάσει φιλολογία, έχει κάνει 15 χρόνια, ενώ για περίπου τρία χρόνια ασχολήθηκε και με την τηλεόραση. Ξεκίνησε από μία ποδοσφαιρική εκπομπή όπου σχολίαζε αγώνες, στην συνέχεια συμμετείχε στο πάνελ μία πρωινής εκπομπής και αμέσως μετά πήρε δικό της σόου στην ρουμανική tv. Επειδή όμως βαρέθηκε γρήγορα το γυαλί, αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο.
Η Άννα Μαρία ασχολείται ενεργά ως μάνατζερ από το 2008, ενώ παράλληλα είναι και πρόεδρος της ομάδας Σνάγκοφ, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας. Στο γραφείο της ανήκουν παίκτες όπως οι Μούτου και Ιορντάνκε, ενώ παλιότερα είχε μία δικαστική διαμάχη με τον Ντίκα, ο οποίος την… πάτησε στο συμβόλαιο που υπέγραψε και τις κατέβαλε 500.000 ευρώ, για έναν ειδικό όρο που υπήρχε για μεταγραφή του στο εξωτερικό.
Η Προντάν έχει κάνει δύο γάμους και έχει τέσσερα παιδιά. Αρχικά παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Tiberiu Dumitrescu, με τον οποίο και απέκτησαν δύο κορίτσια, ενώ αργότερα και συγκεκριμένα το 2008 παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα, ποδοσφαιριστή και νυν σύζυγο της, AurelianReghempf, με τον οποίο και απέκτησαν δύο αγόρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket