Γιατί ευνούχισε το σύζυγο της;

Σε μια πραγματικά βάναυση πράξη προχώρησε η 48χρονη Κάθριν Κιου Μπέκερ από την Καλιφόρνια αφού έκοψε με μαχαίρι τα γεννητικά όργανα του άντρα της και τα πέταξε στα σκουπίδια! "Το άξιζε", ανέφερε στους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψης της, σοκάροντας τους πάντες.
Η Μπέκερ περίμενε στο σπίτι της το σύζυγο της στον οποίο είχε μαγειρέψει φαγητό, όπως κάθε μέρα. Αυτό που ήταν όμως διαφορετικό ήταν το υπνωτικό που είχε ρίξει μέσα στο "προσεγμένο" γεύμα του, ώστε να περάσει στην εφαρμογή του διεστραμμένου σχεδίου της.
Η αστυνομία αναφέρει ότι ο άντρας της Μπέκερ ξύπνησε δεμένος και ακινητοποιημένος στο κρεβάτι, με κομμένα τα γεννητικά του όργανα τα οποία η 48χρονη γυναίκα είχε αφαιρέσει με μαχαίρι, όσο εκείνος κοιμόταν. Η αστυνομία, τοποθέτησε τα "ευρήματα” σε σακούλα σκουπιδιών και τα παρέδωσε στον αστυνόμο Τζεφ Νάιτινγκεϊλ. O ίδιος ανέφερε ότι το ζευγάρι βρισκόταν στη διαδικασία διαζυγίου, αλλά δεν μπορούσε να βεβαιώσει γιατί η Μπέκερ προέβη στην αποτρόπαιη πράξη της.
Η Μπέκερ είδε την ακατάσχετη αιμορραγία του συζύγου της και μη μπορώντας να ελέγξει την κατάσταση, κάλεσε την αστυνομία.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η Μπέκερ δήλωσε ατάραχη ότι ο σύζυγός της "το άξιζε"!
Ο άτυχος σύζυγος, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια. Εντός των ερχόμενων ημερών, οι γιατροί θα αποφανθούν για το εάν θα μπορέσουν να συγκολλήσουν τα μέλη του ή εάν θα χρειαστεί να προβούν σε προσθετική επέμβαση.
H 48χρονη Μπέκερ συνελήφθη επί τόπου και κατηγορείται για σειρά αδικημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket