Ζευγάρι ομοφυλοφίλων αντάλλαξε βέρες στην Κρήτη!

Η πρώτη κατά… κάποιον τρόπο γαμήλια τελετή, έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στο Μάλεμε των Χανίων, όταν δύο Βρετανοί άντρες, ο Ίαν και ο Πωλ, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, μπροστά σε συγκινημένους συγγενείς και φίλους.
Το ζευγάρι ήθελε πολύ να γίνει η τέλεση του μυστηρίου στην Κρήτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, όπως δήλωσε ο πατέρας του Πωλ, Μάρτιον Σοοζ: «τα παιδιά ήθελαν να κάνουν τον γάμο τους στην Κρήτη αλλά επειδή το θέμα με τους γάμους ομοφυλοφίλων δεν έχει ξεκαθαρίσει, έκαναν την τελετή στο Μάντσεστερ, την επανέλαβαν στην Κρήτη και ακολούθησε πάρτι».
Οι νεόνυμφοι, αφού τους διαβάστηκαν ξανά τα κείμενα του πολιτικού γάμου, άκουσαν τις σχετικές ευχές από συγγενείς και φίλους στην πισίνα του ξενοδοχείου, αντάλλαξαν δακτυλίδια με τους κουμπάρους και στη συνέχεια παρέθεσαν δεξίωση με κρητική και αγγλική μουσική και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.
Ο 44χρονος Ίαν και ο 38χρονος Πωλ, διατηρούσαν σχέση εδώ και 10 χρόνια και τα τελευταία καλοκαίρια, επισκέπτονται αδιαλείπτως την Κρήτη και οι δεσμοί που έχουν αναπτύξει με το νησί, τους γέννησαν την επιθυμία να ενωθούν εις σάρκα μία στο νησί του Μίνωα.
Η μητέρα μάλιστα του Πωλ, έριξε στο τραπέζι και μια πρόταση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας: «οι γάμοι μεταξύ gay ζευγαριών αποτελούν μια πραγματικότητα που πρέπει να την αποδεχθούμε. Είμαι σίγουρη ότι αν μπορούσαν να γίνονταν κανονικά γάμοι σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας πάρα πολλά gay ζευγάρια θα επέλεγαν την Ελλάδα για τους γάμους τους και αυτό θα βοηθούσε πολύ τον τουρισμό σας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket