Πέγκυ Ζήνα: Με φουσκωμένη κοιλίτσα και μπικίνι!

Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Πέγκυ Ζήνα είπε να απολαύσει τις διακοπές της.Πήρε λοιπόν αγκαζέ το σύζυγό της, Γιώργο Λύρα μπήκαν στο σκάφος τους και έφυγαν για την Επίδαυρο.
Τον περισσότερο χρόνο το ζευγάρι βρίσκονταν στο σκάφος και σπάνια έβγαινε στην πόλη για βόλτα ή για φαγητό. Άλλωστε ήθελαν  να κάνουν ήρεμες διακοπές λόγω της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας.
Ο Γιώργος Λύρας ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και προστατευτικός με την Πέγκυ.Τη φιλούσε, τη χάιδευε και  καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού βρίσκονταν στο πλευρό της. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Οκ» απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές και την Πέγκυ Ζήνα με την κοιλίτσα φουσκωμένη να λάμπει από ευτυχία.
Μαζί  με το ζευγάρι στο σκάφος βρίσκονταν και κάποιοι φίλοι από τους οποίους οι μελλοντικοί γονείς ζητούσαν συμβουλές.Σε τέσσερις μήνες βλέπετε θα έρθει στον κόσμο η κορούλα τους και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι!
Γιώργος και Πέγκυ έχουν αποφασίσει και το όνομα που θα δώσουν στο αγγελούδι τους. Θα τη βαφτίσουν Ηλέκτρα και το λάδι θα της το βάλει  ο  Ηλίας Ψινάκης! Ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού βλέπετε…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket