'Αλμα από 183 μέτρα ύψος!

Όσοι έχετε δοκιμάσει να κάνετε σκι, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να σταθεροποιηθείτε πάνω στο χιόνι. Για τον Tomas Bergemalm, 35 ετών, αποφασίζει να περάσει σε άλλο επίπεδο και να κάνει το χόμπι του, λίγο πιο θεαματικό.
Ασχολείται πολλά χρόνια με το σκι, καθώς από την ηλικία των 15 κατεβαίνει τους χιονισμένους λόφους. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες, κερδίζοντας πάντα υψηλές θέσεις. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κατέβει μία κατακόρυφη πλαγιά και στο τέλος να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο άλμα στο... κενό.
Πήδηξε από τον γκρεμό, από ύψος 183 μέτρων και κατέληξε να προσγειωθεί στην απέναντι πλευρά με απόλυτη ασφάλεια.
Αυτή η ακραία πτώση ήταν μία από τις τελευταίες προκλήσεις που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του και την ολοκλήρωσε με επιτυχία. Σε συνεργασία με το φωτογράφο Patrik Lindqvist απαθανάτισαν το γεγονός, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.
''Έπρεπε να κάνω αρκετή προπόνηση για να τα καταφέρω, ξόδεψα 5 μήνες στη Γαλλία για να αποδώσω τα μέγιστα'' δηλώνει ο Bergemalm.
''Η γυναίκα και ο γιος μου ανησυχούν πολύ για εμένα, αφού αυτό που κάνω είναι παράτολμο και επικίνδυνο, παρά τη σκληρή εξάσκηση'' αναφέρει 35χρονος άνδρας. Καταφέρνει όμως κάθε φορά να επιστρέφει στην οικογένειά του, χωρίς καμία γρατζουνιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket