Στα χέρια περαστικού... μωρό που έπεσε από τον 10ο όροφο! (pics+vid)

Ως εκ θαύματος σώθηκε ένα μωράκι δύο ετών όταν έπεσε από παράθυρο του δεκάτου ορόφου στην Ανατολική Κίνα. Για καλή του τύχη προσγειώθηκε στην αγκαλιά μιας γυναίκας που διέσχιζε το δρόμο ακριβώς κάτω από το κτίριο!
H γιαγιά του μικρού κοριτσιού που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναλάβει να την προσέχει, την άφησε για λίγο μόνη της, με αποτέλεσμα η Νίου Νίου, όπως είναι το όνομα της μικρής, να κατευθυνθεί προς το παράθυρο του σπιτιού της και στη συνέχεια να πέσει στο κενό.
Η 31χρονη γυναίκα που περνούσε από την περιοχή Χανζτχού της Ανατολικής Κίνας είδε τυχαία το παιδάκι να στέκεται μόνο του το παράθυρο και έτσι υποψιάστηκε πώς το "μοιραίο" ήταν πολύ πιθανό να συμβεί.
Βγάζοντας σε χρόνο ρεκόρ τα ψηλά παπούτσια της, η Γιου Γούπινγκ άρχισε να τρέχει προς το μέρος του κτιρίου με τα χέρια τεντωμένα. Τελικά το μωρό, όπως είχε προβλέψει και ήλπιζε η γυναίκα, προσγειώθηκε στην αγκαλιά της!
Το μικρό κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να φανούν καθησυχαστικοί.
Όσο για τη "σωτήρα" του μωρού, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί θανάσιμα εάν το μωρό είχε πέσει στο κεφάλι ή την πλάτη της, νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο, καθώς στην προσπάθεια της να το πιάσει έσπασε το χέρι της.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket