"Η Μέγκαν Φοξ έφυγε από τους Transformers λόγω της σεξουαλικότητάς της!"(vid)

Ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπέφ αποκάλυψε τους λόγους που η Μέγκαν Φοξ αποχώρησε από τους Transformers. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η Μέγκαν έφυγε από το καστ επειδή ο σκηνοθέτης έκρινε πως δεν επαρκούσε τις απαιτήσεις του για τα γυρίσματα.
"Στις ταινίες του Μάικ πρωταγωνιστούν γυναίκες που η σεξουαλικότητά τους μοιάζει με 16χρονης. Αυτό είναι το στυλ του. Και Μέγκαν ποτέ δεν ήταν άνετη με αυτό", αποκάλυψε ο Σάια.
"Η Μέγκαν Φοξ από την αφάνεια έγινε πασίγνωστη και μια από τις πιο σέξι γυναίκες της Αμερικής. Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές μέχρι να το αποδεχτεί. Όταν ο Μάικ της ζήτησε να κάνει εξειδικευμένα πράγματα δεν υπήρχε χρόνος για συζήτηση. Τρέχαμε", προσέθεσε ο ηθοποιός.
Νωρίτερα, η Μέγκαν παραδέχτηκε πως ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστεί με τον Χολιγουντιανό σκηνοθέτη κάτι που της στοίχισε -όπως λένε αρκετοί- τη θέση της στο καστ.
"Είναι σαν τον Ναπολέοντα και θέλει να έχει τη φήμη του τρελού. Θέλει να είναι σαν τον Χίτλερ στα γυρίσματα και το πετυχαίνει. Έτσι, αποτελεί εφιάλτη το να δουλεύεις μαζί του αλλά όταν είμαστε μακριά από τα γυρίσματα μαρέσει πολύ η προσωπικότητά του", είχε πει η σέξι Μέγκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket