Courtney Stodden: Τον Doug Hutchinson παντρεύτηκε καυτή 16χρονη! (pics)

Η είδηση του γάμου του 51χρονου ηθοποιού Doug Hutchinson πριν από ένα μήνα με την 16χρονη αγαπημένη του αναστάτωσε κυριολεκτικά το Χόλυγουντ! Την ίδια στιγμή, η μητέρα της νεόνυμφης δηλώνει ότι η κόρη της είναι "πολύ καλή χριστιανή"...
Η αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας των δυο νεόνυμφων έχει προκαλέσει σάλο στον κοσμικό χώρο της ξένης σόουμπιζ- η οποία σχολιάζει την επιλογή του γνωστού ηθοποιού. Ο Doug Hutchinson που είχε παίξει στην ταινία "Πράσινο Μίλι" και στη σειρά "Οι αγνοούμενοι", δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την ξανθιά Courtney Stodden.
Η μητέρα της 16χρονης τραγουδίστριας πάντως θέλησε να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα, αφού πολλοί θεωρούν την κόρη της αρκετά... προχωρημένη για την ηλικία της.
"Η κόρη μου είναι μια καλή χριστιανή", αναφέρει η κα Στόντεν στη βρετανική mailonline. "Eίναι ένα όμορφο κορίτσι, έχει αληθινά χείλη και στήθος".
Όσο για τον πατέρα της που είναι τέσσερα χρόνια νεότερος από το σύζυγο της κόρης του, χρειάστηκε να συναινέσει για το γάμο της Κόρτνει, καθώς στο Λας Βέγκας δεν επιτρέπεται να παντρευτεί κάποιος χωρίς τη γονική άδεια όταν είναι κάτω των 18 ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket