Παντρεύτηκε τον νεκρό σύντροφό της!

Θρήνησε για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου της και αποφάσισε να ολοκληρώσει τα κοινά τους σχέδια, έστω κι αν αυτός δεν ήταν κοντά της.
Ο λόγος για την 22χρονη, Karen Jumeaux, η οποία παντρεύτηκε τον Anthony Maillot, δύο χρόνια μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, ήταν αρραβωνιασμένοι και προγραμμάτιζαν να παντρευτούν. Τα σχέδια ανατράπηκαν μετά το θάνατο του συντρόφου της. Ήθελε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και τα κατάφερε, καθώς μετά από αίτημα της, της χορηγήθηκε ειδική άδεια να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μαζί του.
Πήρε την άδεια, επειδή κατόρθωσε να αποδείξει ότι ήταν αρραβωνιασμένοι και σχεδίαζαν ήδη την τελετή. Εκτός από την άδεια, στη Γαλλία υπάρχει και ένας ''σκοτεινός'' νόμος που θα επέτρεπε κάτι ανάλογο. Ο Πρόεδρος της χώρας, Nicolas Sarkozy, έκανε δεκτό το αίτημα της και η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Dizy-le-Gros της ανατολικής Γαλλίας.
Φορούσε ένα λευκό φόρεμα και μάρτυρες για την τελετή ήταν η οικογένειά της και κάποιοι κοντινοί φίλοι του ζευγαριού.
Μετά τη λήξη του μυστηρίου, η νύφη δήλωσε '' Ο Anthony ήταν η πρώτη και μοναδική αγάπη της ζωής μου. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και θέλαμε να μεγαλώσουμε το παιδί μας. Δεν ήθελα να το κάνω μόνη μου, άλλα η μοίρα αποφάσισε διαφορετικά''.
''Είμαι η γυναίκα του και θα τον αγαπώ για πάντα'', πρόσθεσε.
Όμως, ένας Γάλλος νομικός εμπειρογνώμονας τόνισε ότι εάν κάποια στιγμή θελήσει να ξαναπαντρευτεί, θα πρέπει πρώτα να πάρει διαζύγιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket