Σεξ χωρίς φαντασία!

Απογοητεύουν ερωτικά οι Αμερικανοί! Εθνική έρευνα για λογαριασμό της εταιρείας που κατασκευάζει τα προφυλακτικά Trojan δείχνει ότι το 48% των Αμερικανών είπαν ότι το πιο συναρπαστικό μέρος στο οποίο είχαν σεξουαλική επαφή ήταν το αυτοκίνητο.
Σε δεύτερη θέση είναι στο "κρεβάτι κάποιου άλλου" με 33% ενώ ένα ποσοστό 23% φανερά πιο ρομαντικό αναφέρει ότι το πιο συναρπαστικό σεξ το είχε σε μια παράλια.
Η έρευνα έγινε σε 1000 άτομα και σε ηλικίες από 15 έως 21 ετών. Αναλυτικότερα ο μέσος Αμερικανός κάνει σεξ 120 φορές το χρόνο (2,3 φορές την εβδομάδα) και το 76%  από αυτούς δηλώνουν ευχαριστημένοι. Ωστόσο το 63% θα ήθελε να το κάνει πιο συχνά.
Πρωταθλητές στο σεξ είναι οι κάτοικοι του Λος Άντζελες και του Χιούστον  με 135 και 125  φορές αντίστοιχα ενώ τελευταίοι και καταϊδρωμένοι είναι αυτοί της Φιλαδέλφειας και του Ντάλας με 99 και 104 αντίστοιχα.
Διαφορές υπάρχουν και μεταξύ των παντρεμένων και ανύπαντρων ζευγαριών.
Τα μεν παντρεμένα μπορεί να είναι ικανοποιημένα κατά 82% ενώ τα ανύπαντρα κατά 71% ωστόσο οι πρώτοι κάνουν έρωτα 109 φορές κατά μέσω όρο το χρόνο ενώ οι δεύτεροι 130 φορές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket