Μπήκαν ανάποδα στην Εγνατία για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρότατο τροχαίο δυστύχημα, δύο αδίστακτοι διακινητές λαθρομεταναστών δεν δίστασαν να κινηθούν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το περιστατικό συνέβη πρωινές ώρες επί του τμήματος της Εγνατίας Οδού που συνδέει Ξάνθη και Καβάλα. Συνολικά 14 λαθρομετανάστες (πολίτες Σομαλίας, Γκάνας και Ιράν) επέβαιναν σε δύο  οχήματα, τα οποία προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και ενώ εκινούντο από Ξάνθη προς Καβάλα, ανέστρεψαν την κίνηση τους επί της Εγνατίας Οδού και κινήθηκαν προς Ξάνθη, αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.
Λίγο αργότερα οι οδηγοί των οχημάτων και διακινητές των λαθρομεταναστών τοποθέτησαν κάθετα τα οχήματά τους επί της Εγνατίας Οδού και τα εγκατέλειψαν διαφεύγοντας της συλλήψεως. Από εκείνη την ώρα αναζητούνται.  
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι τα δύο οχήματα των διακινητών είχαν κλαπεί από περιοχές του Νομού Αττικής. Τα οχήματα αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket