Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ιντερνετ.
Είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς ένα μήνα μετά την επέτειο του Αγίου. Την πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, έχει το θήλυ. Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την υπέρτατη ηδονή.


Η πεολειχία ή πεολειξία είναι η διέγερση του πέους και ιδιαίτερα της βαλάνου με την εισδοχή του στη στοματική κοιλότητα παράλληλα με τη χρήση της γλώσσας και των χειλιών. Μπορεί να είναι μέρος του προκαταρκτικού ερωτικού παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο συντρόφους πριν έρθουν σε σεξουαλική επαφή (συνουσία), αλλά και τρόπος ολοκληρωμένης σεξουαλικής ικανοποίησης του άντρα. Η τεχνική της πεολειχίας εκμεταλλεύεται την μεγάλη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στην βάλανο, καθώς και την υγρότητα της στοματικής κοιλότητας και της γλώσσας και την ευκινησία της τελευταίας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη διέγερση.
Στην ψυχολογία, κατά μία έννοια η πεολειξία επέχει για τον άντρα την έννοια της κυριαρχίας του πάνω στη γυναίκα, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται απόλυτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket