Η Megan Fox βγήκε από τα ρούχα της για τον Armani (pics+vid)

Το νέο διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας του οίκου Emporio Armani για jeans και εσώρουχα αδιαμφισβήτητα θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα από τη στιγμή που το απόλυτο sex symbol Megan Fox γδύνεται για τα μάτια του Armani και του κόσμου όλου!
Οι εικόνες της 24χρονης από τη διαφήμιση που πρόκειται να κυκλοφορήσει είναι ιδιαιτέρως καυτές, αφού η Megan Fox εμφανίζεται με όσο το δυνατό λιγότερα ρούχα, δικαιολογώντας παράλληλα το Maxim που την συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τις 100 πιο καυτές γυναίκες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Τα καυτά εσώρουχα που φοράει η Megan Fox για τις ανάγκες του διαφημιστικού κόβουν την ανάσα, αφήνοντας ακάλυπτα τα περισσότερα σημεία του καλλίγραμμου σώματός της.
"Υπήρχε κάποτε ένα μικρό κορίτσι που ποτέ δεν γνώρισε την αγάπη έως ότου ένα αγόρι της ράγισε την καρδιά"... είναι προσωπικοί της στίχοι που επέλεξε να κάνει σε τατουάζ στο κορμί της, ενώ έχει και το όνομα του συζύγου της.
Η ολοκληρωμένη διαφήμιση πρόκειται να βγει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα διαφημίζει την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου για εσώρουχα και jeans. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket