Ειδικός φρουρός πυροβόλησε και τραυμάτισε ιδιοκτήτη καφετέριας!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Παγκράτι, με έναν  ειδικό φρουρό να τραβά όπλο, να πυροβολεί και να τραυματίζει τον 37χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας στην περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος ειδικός φρουρός διαπληκτίστηκε με θαμώνες για ασήμαντη αφορμή. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τον συνόδεψε εκτός του καταστήματος, όπου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 24χρονος έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντας τον στο πόδι.
Ο ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν σε κατάσταση μέθης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Παγκρατίου προχώρησαν στην σύλληψή του με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Με απόφαση επίσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 24χρονος ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.  Τέλος, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket