Σε δημοπρασία η τσάντα της… γιαγιάς νίντζα!

Θυμάστε ένα βιντέακι με τη γιαγιά- νίντζα που χρησιμοποιώντας την τσάντα της είχε καταφέρει να εξουδετερώσει έξι ληστές έξω από κοσμηματοπωλείο στην Αγγλία;;;
Πρόκειται για την 70-χρονη Αν Τιμπσον που στο βίντεο φαίνεται να ορμάει εναντίον των 6 ληστών που έχουν σπάσει τη βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στο Νορθάμπτον της Αγγλίας και με όπλο...την τσάντα της τους αναγκάζει να τραπούν σε φυγή.
Τόση ήταν η τρομάρα των επίδοξων ληστών που έπεσαν από το μηχανάκι τους και 4 από αυτούς έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.
Η Αν Τιμπσον έγινε παγκόσμια διασημότητα και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, σε πρωινή εκπομπή του αμερικανικού καναλιού.
«Κρατούσα την τσάντα έτσι γιατί είχα πάει για ψώνια. Την κρατούσα και με τα δυο χέρια και τους χτυπούσα έτσι» είπε χαρακτηριστικά.
Η σοβαρή κυρία δε θυμίζει σε πολλά...την απίθανη γιαγιά τιμωρό του πρώτου βίντεο. Η Αν  Τιμπσον δήλωσε πως εξέπληξε τον ίδιο τον εαυτό της με την αντίδραση της , την ημέρα της ληστείας.
«Μετά κάποιος ήρθε και μου είπε να καθίσω για να συνέλθω και τότε σκέφτηκα "Θεέ μου τι θα πει ο γιος μου αν με δει"»
Ο γιος της βέβαια δεν τόλμησε να πει τίποτα! Μάλιστα θα βοηθήσει τη μητέρα του να πουλήσει την περιβόητη τσάντα σε δημοπρασία στο Ιντερνετ και το αντίτιμο θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket