Η πιο ακριβή φανέλα του κόσμου!

Έπεσε και το τελευταίο κάστρο… Μέχρι σήμερα η Μπαρτσελόνα ήταν η μόνη ομάδα που δεν έφερε κάποια διαφήμιση στη φανέλα της. Οι πληροφορίες ότι αυτό θα τελείωνε επιβεβαιωθήκαν. Η «Μπάρτσα» ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με την “Qatar Foundation” η οποία θα αποφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της.
Συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα λάβει περίπου 165 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια που θα διαρκέσει η συμφωνία της με την εταιρεία του Κατάρ.
Από την πλευρά τους οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα έχουν τις διαφωνίες τους. «Είναι μια συμφωνία για μια δεύτερη αναφορά στη φανέλα της ομάδας. Η “Qatar Foundation” είναι μια οργάνωση μιας μικρής χώρας, η οποία θέλει να γίνει γνωστή», τόνισε ο οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Φάους ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει κάτι στη… συνεργασία με την UNICEF.
«Η σχέση μας με την UNICEF δεν θα διαφοροποιηθεί. Το logo της θα παραμείνει στη φανέλα της ομάδας μας, η οποία θα συνεχίσει να προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ σε αυτή», κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket