Όλα για το παιδί του!



Στο Άμστερνταμ εντόπισε το παιδί του ένας 57χρονος Αυστραλός, ο οποίος διένυσε 6.500 χιλιάδες χιλιόμετρα για να το βρει. Το είχε πάρει η εν διαστάσει σύζυγός του πριν δύο χρόνια και από τότε είχαν χαθεί τα ίχνη τους.



 Ένας γονιός μπορεί να κάνει τα πάντα για ανακαλύψει που είναι το χαμένο του παιδί. Ένας Αυστραλός επέλεξε έναν από τους πιο ανορθόδοξους, να γυρίσει την Ευρώπη με ένα ποδήλατο σε τρεις μήνες.
Πρόκειται για τη συνταρακτική ιστορία του 57χρονου Κεν Τόµπσον που αφού έκανε ασταμάτητα ποδήλατο για 90 μέρες και διένυσε περίπου 6500 χιλιάδες χιλιόμετρα σε εννέα χώρες τον εντόπισε στην Ολλανδική πρωτεύουσα στο Άμστερνταμ.
Όλα ξεκίνησαν πριν δυο χρόνια, όταν η εν διάστασή σύζυγός του πήρε τον 3χρονο Αντριου και ταξίδεψε μαζί του στη Γερμανική πόλη Φραγκφούρτη. Από τότε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και ο Κέν  έβαλε σκοπό της ζωής του να βρει το χαμένο του γιο.
"Ο Αντριου είναι  ασφαλής. Ελπίζω να επιστρέψουμε στην Αυστραλία ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία επιμέλειας του μικρού" αναφέρει ο Κεν.
Το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Την περασμένη άνοιξη ο Κεν πήρε την απόφαση να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα και να επισκεφθεί διάφορες πόλεις της Ευρώπης όπου υπέθετε ότι θα βρισκόταν ο γιος του µε την πρώην σύζυγό του.
Αφού προσγειώθηκε στο Λονδίνο  ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια πέρασε τη Μάγχη και κατευθύνθηκε βόρεια προς το Βέλγιο. Συνέχισε στη Γαλλία, το Λουξεµβούργο, την Ολλανδία, τη Γερµανία, την Πολωνία και τέλος την Τσεχία.
Η  Μελίντα έκανε το πρώτο λάθος στο Άµστερνταµ, καθώς κίνησε τις υποψίες μιας άλλης μητέρας όταν εμφανίστηκε με τον Άντριου σ’ ένα σχολειό.
Η μητέρα ψάχνοντας στο ιντερνέτ διαπίστωσε ότι το μικρό παιδί που είχε πάει με τη μητέρα του να γραφτεί στο σχολειό ήταν ο  Αντριου, το εξαφανισμένο παιδί από την Αυστραλία.
Αποφάσισε να στείλει ένα ανώνυμο μέιλ στον Κεν "Βρισκόμουν περίπου 50 χλµ. από τη Στουτγάρδη όταν έλαβα το µέιλ. Νόµιζα ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο",θυμάται .
Λίγες ηµέρες µετά δέχθηκε ένα τηλεφώνηµα από την αστυνομία του Άµστερνταµ, η οποία τον ενημέρωνε ότι είχε εντοπίσει τη µητέρα και το παιδί.
Ευτυχώς για τον Κεν ο γιος του είναι πάλι στην αγκαλιά του…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket