Παρθένα ετών 99

Μια γυναίκα, από την Αυστραλία, που τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει τα 100 χρόνια ζωής είναι πολύ περήφανη αφού όπως δηλώνει είναι ακόμη παρθένα!
Η κυρία Maria Caterina Reitano λέει πως δέχτηκε αρκετές προτάσεις γάμου στην ζωή της αλλά τελικά δεν «δόθηκε» ποτέ σε κανέναν άντρα!
« Όταν ήμουν νεότερη πίστευα ότι χάνω που δεν κάνω σχέση αλλά αργότερα που κάποιοι άντρες εμφανίστηκαν στην ζωή μου είπα και πάλι όχι,» ανέφερε η 99-χρονη γυναίκα.
Η κυρία Reitano παραλίγο να παντρευτεί την πρώτη της αγάπη, τον Giovanni, όταν ήταν πολύ νέα αλλά όταν εμφανίστηκε στην εκκλησία με το νυφικό της ο γαμπρός της είπε πως δεν του άρεσε το φόρεμα και αυτή αφού θύμωσε τον άφησε στα κρύα του λουτρού!
Λίγα χρόνια αργότερα η δεύτερη της αγάπη, τον Benedict, ζήτησε να την παντρευτεί αλλά ο πατέρας της και η μητριά της αρνήθηκαν να την δώσουν αφού την ήθελαν να μείνει στο σπίτι, ως η μεγαλύτερη κόρη, για να κάνει τις δουλειές!
Αφού μεγάλωσε ως Καθολική η σκέψη να έχει ερωτική επαφή εκτός γάμου ήταν αδιανόητη αφού η κυρία Reitano θέλει να πάει στο παράδεισο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket