Ποιά είναι η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη ;

Μοντέλα, τραγουδίστριες, αλλά και πασίγνωστες κυρίες της υψηλής κοινωνίας βρίσκονται στην λίστα του περιοδικού FHM με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Αξίζει να πούμε ότι στην 39η θέση της λίστας που δόθηκε στην δημοσιότητα, βρίσκεται η Kate (πλέον Catherine) Middleton, στην 90η η Angelina Jolie, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη πεντάδα. Ποια είναι όμως αυτή;




Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Οlivia Wilde. Ηθοποιός, γεννημένη στην Νέα Υόρκη στις 10 Μαρτίου 1984. Πολλοί την συγκρίνουν με την Angelina Jolie και στην εμφάνιση και στις υποκριτικές ικανότητες.
















 Μία θέση πιο πάνω, στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Megan Fox. Οι συστάσεις είναι περιττές. Το μοντέλο και ηθοποιός, που γεννήθηκε στις… 16 Μαρτίου 1986 στο Τennessee έχει δει το όνομά της να φιγουράρει ουκ ολίγες φορές σε λίστες με τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες του πλανήτη. Πέρυσι, ήταν και πάλι στην εν λόγω λίστα, δύο θέσεις πιο πάνω όμως, συγκεκριμένα στην δεύτερη θέση.
























Όσο ανεβαίνουμε προς την κορυφή, ο μέσος όρος ηλικίας… κατεβαίνει. Η Rihanna, που είναι μόλις 23 ετών, (γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου 1988 στα Barbados) βρίσκεται στην τρίτη θέση. Οι στιλιστικές της επιλογές, οι αλλαγές που προωθεί συχνά, καθώς και το απαράμιλλο σεξ απίλ της, της έδωσαν μια θέση στην τριάδα.












 Η Katy Perry βρέθηκε μια ανάσα πριν από την κορυφή. Στην δεύτερη θέση. Η σταρ της μουσικής
σκηνής μάλιστα έχει κάνει τεράστια πρόοδο, καθώς πέρυσι στην ίδια λίστα ήταν στην 37η θέση!










Η πρωτιά για το 2011 ανήκει στον άγγελο της Victoria Secret και ηθοποιό, Rosie Huntington-Whiteley. Η ξανθιά καλλονή από το Plymouth της Αγγλίας, αναρριχήθηκε σχεδόν εν μία νυκτί στην κορυφή των αντρικών προτιμήσεων και φαντασιώσεων, αφήνοντας πίσω της «κλασικές αξίες» όπως την Shakira, που φέτος βρίσκεται στην 43η θέση, την 45η για φέτος Beyonce Knowles, αλλά και την κατά τα άλλα εκρηκτική Εlisabetta Canalis που βρίσκεται στην 24η θέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket