Έδωσε στο παιδί του μαριχουάνα και το έσωσε από …καρκίνο !

Η απελπισία ενός πατέρα από την Μοντάνα των ΗΠΑ, που το παιδί του έπασχε από καρκίνο, τον οδήγησε σε μια ακραία κίνηση που τελικά του βγήκε  σε καλό. Έδινε στο παιδί του …μαριχουάνα και κατάφερε να το κρατήσει στη ζωή!
Ακούγεται απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι το μικρό αγόρι, είχε όγκο στον εγκέφαλο και δεν του έδιναν καμία ελπίδα. Το αγοράκι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες με σκοπό να μειωθεί ο όγκος, όμως το παιδί είχε παρενέργειες, όπως η μόλυνση του αίματος.
Ο απεγνωσμένος Μάικ Χάιντ, πατέρας του μικρού Κας βλέποντας το μόλις 2 ετών αγοράκι του να αργοσβήνει αποφάσισε να στραφεί στην ιατρική χρήση της μαριχουάνας.
Το συζήτησε με τους γιατρούς αλλά εκείνοι διαφωνούσαν. Έτσι λοιπόν πήρε τη κατάσταση στα χέρια του και έβαζε κρυφά τη μαριχουάνα στον ορό από όπου τρεφόταν ο γιος του.
Παράλληλα, είπε στους γιατρούς να σταματήσουν να του χορηγούν φάρμακα κατά της ναυτίας χωρίς να τους πει το γιατί.
 «Δεν μπορούσε να φάει για 40 μέρες και ήταν απίστευτο να τον βλέπω να τρώει λίγο τυρί. Έδειχνε ότι ήθελε να ζήσει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας προσθέτοντας ότι το έλαιο από μαριχουάνα τον βοήθησε να βγει ζωντανός από τις χημειοθεραπείες.
Επίσης ο Μάικ Χάιντ, τόνισε «η χρήση της (μαριχουάνας) στα παιδιά είναι αμφιλεγόμενη και πολλοί τρομάζουν στην ιδέα αλλά είναι πιο τρομακτικό το να χάνεις το παιδί σου».
Ο μικρός Κας τώρα είναι απολύτως υγιής και ζει όπως τα υπόλοιπα παιδιά στην ηλικία του, παίζοντας με τον μεγαλύτερο αδερφό του Κόλτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket