Περίμενε στην ντουλάπα με κουζινομάχαιρο τον σύζυγο με την ερωμένη!

Ήταν κρυμμένη μέσα στη ντουλάπα και περίμενε κρατώντας μαχαίρι και μονωτική ταινία... Ποιόν; Τον σύζυγο της και την νυν αγαπημένη του! Όμως η “ερωτευμένη” γυναίκα από την Νέα Υόρκη δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα αρρωστημένα σχέδια της.
Η 47χρονη Λίζμπεθ Χέρναντεζ βρέθηκε ξαπλωμένη μέσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της ερωμένης του συζύγου της, στο διαμέρισμα που είχε λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη,περιμένοντας με ανυπομονησία το ζευγάρι.
Για καλή τύχη του ζευγαριού, μια γειτόνισσα την είδε να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο, για να μπει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και έτσι ειδοποίησε την αστυνομία.
Ο σύζυγος της Λίζαμπεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Journal News την Τετάρτη (20.04) της είχε πει να χωρίσουν μερικούς μήνες πριν. Η Λιζ όμως φαίνεται πως δεν συμφωνούσε με αυτή του την απόφαση...
Με ένα κουζινομάχαιρο μήκους 30 εκατοστών,χειρουργικά γάντια, μονωτική ταινία και χλωρίνη βρέθηκε κρυμμένη η σύζυγος η οποία νόμιζε πως είχε οργανώσει ένα τέλειο έγκλημα. Στο αυτοκίνητο της βρέθηκαν επίσης σακούλες σκουπιδιών, σύμφωνα με την αστυνομία.
“Δεν αποκάλυψε τα κίνητρα της” δήλωσαν οι αστυνομικές αρχές, ενώ σημείωσαν πώς όλα όσα βρέθηκαν στην κατοχή της φανερώνουν όλα όσα σκόπευε να κάνει.
Η Χέρναντεζ κατηγορήθηκε για κλοπή δευτέρου βαθμού και τρίτου βαθμού εγκληματική πράξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket