Εκατό χιλ. δολάρια για 52 πλαστικές! (vid)

Όσο κι αν οι απόψεις περί ομορφιάς διαφέρουν, στο άκουσμα ότι η κυρία της φωτογραφίας είναι 55 ετών, δεν μπορεί παρά με θαυμασμό να αντιδράσει κανείς. Πριν αρχίσετε να μακαρίζετε τα φοβερά και τρομερά γονίδια της Σίντι Τζάκσον που την κρατούν τόσο νέα, ή να απορείτε πού στο καλό βρήκε το ελιξίριο της νεότητας, οφείλετε να γνωρίζετε πως πρακτικά αγόρασε το παρουσιαστικό της δαπανώντας 100 χιλιάδες δολάρια σε 52 πλαστικές επεμβάσεις!
Η γεννημένη στις Ηνωμένες Πολιτείες γυναίκα, ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Λονδίνο και κατάφερε μέσω αυτής της τακτικής να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, σε ότι αφορά την κοσμητική ιατρική.
Η ίδια λέει: «Δεν είχα στο μυαλό μου στο ρεκόρ, δεν ήταν αυτή η φιλοδοξία μου. Όμως σε καμία περίπτωση, δεν είμαι υποχρεωμένη να μοιάζω στη μητέρα μου όταν εκείνη είχε φτάσει σε αντίστοιχη ηλικία».
Η Τζάκσον έχει κάνει δύο φορές λίφτινγκ προσώπου, το μπότοξ το έχει για πρωινό, λιποαναρρόφηση, ενώ δεν υπάρχει σχεδόν κανένα σημείο πάνω της που να μην έχει νιώσει το νυστέρι ή το λέιζερ.
Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, όλα άρχισαν όταν ήταν μόλις 14 ετών και ένας πιτσιρικάς στο Οχάιο -όπου γεννήθηκε- της είπε πως όταν γελάει, η μύτη και το πηγούνι της σχεδόν ενώνονται…
Από εκείνη τη στιγμή, μπήκε στο γεμάτο ματαιοδοξία δρόμο των πλαστικών με εντυπωσιακά ομολογουμένως αποτελέσματα.
Έτσι λοιπόν δείχνει τα κάλλη της και δηλώνει ότι είναι όσο χρονών φαίνεται. Πιθανόν κάποια όργανα, όπως το συκώτιι, οι πνεύμονες, οι νεφροί -που δεν καταλαβαίνουν από πλαστικές- να νοιώθουν όσο λέει η ταυτότητά της…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket