Στα δικαστήρια γιατί γλίστρησε από τα γαρύφαλλα σε νυχτερινό κέντρο!

Στη δικαιοσύνη έχει απευθυνθεί μια ομογενής στην Αυστραλία η οποία πριν από μερικά χρόνια γλίστρησε από τα γαρύφαλλα που πέταξαν στο τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη σε νυχτερινό κέντρο της Μελβούρνης.
Η 39χρονη Αργυρώ Μιχελάκη ζητά αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα, το εισόδημα που στερήθηκε αλλά και για τον πόνο και το σοκ που υπέστη. Υποστηρίζει πως οι υπεύθυνοι και οι οργανωτές φταίνε επειδή επέτρεψαν στους θαμώνες να πετάνε γαρύφαλλα γεγονός που την εξέθεσε σε κίνδυνο.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Άντριου Ντίμσι, "Αρκετός κόσμος πατούσε πάνω στα γαρύφαλλα με αποτέλεσμα το δάπεδο να γλιστράει και να είναι επικίνδυνο. Η πελάτισσά μου έπεσε, και έσπασε τον αστράγαλό της. Είναι ένα τραύμα που θα το κουβαλά σε όλη της την ζωή".
Η μήνυση κατατέθηκε κατά των υπευθύνων της Melbourne and Olympic Parks Trust που διαχειρίζεται το Hisense Arena εκεί όπου ο τραγουδιστής έκανε τη συναυλία. Ακόμη, μήνυση κατατέθηκε και στην εταιρία που οργάνωσε τη συναυλία, Juggernaut Entertaiment.
Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Κανατάς από την Juggernaut Entertaiment δήλωσε πως τα προηγούμενα χρόνια έσπαγαν πιάτα ενώ συνέχισε λέγοντας πως "Τώρα, πετάνε λουλούδια για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Είναι μια παράδοση δεκαετιών".
Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει ξαφνιασμένος για τη μήνυση που κατατέθηκε υποστηρίζοντας πως είναι αθώοι.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το Melbourne and Olympic Parks Trust σκέφτεται πολύ σοβαρά να απαγορεύσει το λουλουδοπόλεμο σε επόμενες συναυλίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket