Ο ερωτιάρης γκουρού!

Ενάμιση εκατομμύριο λίρες έδωσε ένας Ινδός γκουρού προκειμένου σταματήσει να προβάλλετε το ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές που πέρασε με διάσημη ηθοποιό του Μπόλιγουντ
Πέρυσι το εν λόγω βίντεο προκάλεσε σάλο ανάμεσα στους οπαδούς του Swami Nithyananda, οι οποίοι εξοργισμένοι έσπευσαν στο άσραμ του,  στη Karnataka να διαμαρτυρηθούν.
Ο 32χρονος γκουρού έχει δημιουργήσει ένα ρεύμα με το πρόγραμμα περί γιόγκας και διαλογισμού, Life Bliss, που υποστηρίζει με δεκάδες πιστούς ανά τον κόσμο.
Το πρόγραμμα του γκουρού οδηγεί τους πιστούς μέσα από μια εμπειρία θανάτου για την αναγέννηση σε μια νέα ζωή.  Το χαρισματικό στιλ και η αρρενωπότητα του έκαναν γρήγορα πλούσιο τον οργανισμό του και γρήγορα έγινε διάσημος με τηλεοπτικές εμφανίσεις τόσο στην Ινδία όσο και σε άλλες χώρες.
Ωστόσο οι πιστοί του ακόλουθοι ένιωσαν προδομένοι όταν ήρθε στο φως το σκάνδαλο με το ερωτικό βίντεο χαρακτηρίζοντάς τον ως ακάθαρτο.
Το ερωτικό βίντεο και οι καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων στο άσραμ του και οι ισχυρισμοί για οικονομικές παρατυπίες τον έφεραν στο μάτι του κυκλώνα, κλονίζοντας την πίστη πολλών ακολούθων του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket