Καταγγέλει βιασμό 60χρονος απο νοσοκόμα

Θύμα βιασμού πάνω σε φορείο από νεαρή νοσοκόμα που θέλησε να ικανοποιήσει τιςσεξουαλικές της ορέξεις καταγγέλλει ότι έπεσε 60χρονος άνδρας σε κέντρο Υγείας.
Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες όταν ο 60χρονος άνδρας ,που…ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και ζήτησε από την κόρη του να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας.Εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην «Espresso», τον τοποθέτησαν σε ένα φορείο και η νοσοκόμα που είχε βάρδια τον έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο λέγοντάς του να περιμένει τον γιατρό, ο οποίος είχε ειδοποιηθεί και θα έφτανε από λεπτό σε λεπτό.Η κόρη του ασθενούς ενημέρωσε την 31χρονη νοσοκόμα για το ιατρικό ιστορικό του πατέρα της (ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς πριν από περίπου έναν χρόνο) και της ζήτησε να τον προσέξει. Τότε η ίδια της είπε να μην ανησυχεί και έκλεισε την πόρτα, απαγορεύοντάς της την είσοδο για λόγους… υγιεινής. Για περίπου μισή ώρα νοσοκόμα και ασθενής βρίσκονταν μόνοι τους μέσα στο δωμάτιο του Κέντρου Υγείας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βΕΒΑΙΑ
Η ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ..ΕΠΑΘΕ
αλλα ο πονηρος για να μην πει ,τι αρλουμπες ζητουσε απο τη νοσηλευτρια ...ειπε πως τον...λιμπιστικε..και τον βιασε...ελεος κι η βλακεια εχει τα ορια της.
ξεφτιλα 30 χρονων με 60...δε λεει...ασε κυρια.μαζεψε το πεταχτουλη μπαμπα μη ξευτιλιζεστε.

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket