Αγόρασε κινιτό με πλαστά στοιχεία και έκανε λογαριασμό 2.656 ευρώ.

Αγόρασε συσκευή κινητού, έκανε νέα σύνδεση και σε ένα χρόνο έκανε τηλεφωνήματα αξίας 2.656 ευρώ. Ο λόγος για έναν 32χρονο από τη Ν. Ιωνία Βόλου, ο οποίος, για να τα πετύχει όλα αυτά, έκανε πλαστογραφία των στοιχείων ενός 36χρονου Βολιώτη, με αποτέλεσμα τώρα να αναζητείται από την Αστυνομία.
 Σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου θύματος, ο δράστης, πλαστογράφησε το δελτίο της ταυτότητάς του. Με δική του φωτογραφία και το εκκαθαριστικό του σημείωμα από την Εφορία κατάφερε να ξεγελάσει έναν υπάλληλο της Vodafone στα Ιωάννινα και να αγοράσει, με τα στοιχεία του παθόντα, συσκευή τηλεφώνου και να κάνει μια νέα τηλεφωνική σύνδεση. Ο δράστης έκανε χρήση του τηλεφώνου και από τις 9 Μαΐου 2009 και χρέωσε τον 36χρονο με ποσό 2.656,93 ευρώ. Ο παθών κατήγγειλε χθες το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που αναζητά τον δράστη, ο οποίος διώκεται για απάτη και πλαστογραφία.

1 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Έλα ρε, έγιναν τέτοια πράγματα στην πατρίδα μου; Δεν είναι και τόσα πολλά τα λεφτά αν σκεφτείς το διάστημα που κατείχε το κινητό, τσάμπα απατεώνας, χαχαχα!

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket