Shona Sibary: Σοκαριστική εξομολόγηση-Πώς η ασχήμια επηρέασε τη ζωή μου!

Καθηλώνει η εξομολόγηση μιας γυναίκας που -όπως υποστηρίζει- δεν είναι όμορφη και πώς επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση την καθημερινότητά της. Μάλιστα, κάνει αναδρομή στα παιδιά της χρόνια και φτάνει μέχρι σήμερα όπου πλέον έχει αποδεχτεί τον εαυτό της.
Δυστυχώς, η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πολλές φορές μάλιστα μεγαλύτερο από τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Η εξομολόγηση της Shona Sibary στην Daily Mail το αποδεικνύει.
Όπως λέει η ίδια, οι γονείς της ήταν πολύ όμορφοι, ο πατέρας ήταν μοντέλο τη δεκαετία του '60 ενώ η μητέρα της έμοιαζε αρκετά με την Elizabeth Taylor και τη Vivien Leigh. Η Shona γεννήθηκε με ένα σημάδι στο δεξί μάτι το οποίο την εμπόδιζε να δει και ύστερα από πολλά χρόνια έκανε επέμβαση για να δει πλέον καλά.

Μέχρι τα πέντε της χρόνια δεν είχε ιδέα για την εξωτερική της εμφάνιση ωστόσο όταν πήγε στο σχολείο οι συμμαθητές της την κορόιδευαν. Τα δόντια της ήταν πεταχτά και τα παιδιά στο σχολείο της είχαν δώσει το παρατσούκλι Bugs Bunny.
Η Shona θυμάται ένα δείπνο που είχε με τη θεία της η οποία κατά τη διάρκεια του φαγητού κατέβασε το πιρούνι και την κοίταξε εξονυχιστικά. "Λοιπόν, δεν έχεις μοιάσει καθόλου στη μητέρα σου. Ελπίζω να έχεις τουλάχιστον προσωπικότητα", είπε η θεία στη νεαρή -τότε- ανιψιά της.
Τα λόγια της θείας, όπως είπε με το δίκιο της η Shona, ήταν πολύ σκληρά και την έκαναν να νιώσει ιδιαίτερα άσχημα. "Τότε κατάλαβα πως το να είσαι ωραίος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Όπως φίλους. Κάτι που εγώ δεν είχα", είπε.
Στο σχολείο πιο δημοφιλείς ήταν οι κοπέλες με μακριά ξανθά μαλλιά και ίσια δόντια. Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη όταν μετακόμισε στα 13 της στην Αυστραλία καθώς οι περισσότερες συμμαθήτριές της ήταν μαυρισμένες με αθλητική σιλουέτα. Μάλιστα, δε συγχωρεί τη μητέρα της για τα ρούχα που της επέλεγε για το σχολείο.
Κανένας δεν την κάλεσε στα πάρτι του σχολείου και ήταν απομονωμένη κάτι που την έκανε να παρακαλέσει τη μητέρα της για να επιστρέψει στην Βρετανία.
Όσο για το πανεπιστήμιο; Η Shona αναφέρει πως οι άνδρες που την προσέγγιζαν ήταν είτε φοιτητές που μιλούσαν μόνο για χημεία είτε ομοφυλόφιλοι. Στα 19 της, εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος ερωτεύτηκε έναν 43χρονο χωρισμένο αγρότη. Ωστόσο, εκείνος μια μέρα της πέταξε τα πράγματα στη λάσπη και της ζήτησε να φύγει από το σπίτι του. Μερικά χρόνια μετά γνωρίζει τον νυν άνδρα της ο οποίος την ερωτεύτηκε και την έκανε να αισθανθεί ιδιαίτερα ελκυστική.

Χρειάστηκαν 18 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά για να πιστέψει ότι την αγαπά! Όμως και εκείνη κατά τη διάρκεια των ετών αποδέχτηκε και αγάπησε τον εαυτό της.
Η Shona διαπίστωσε πως σημασία δεν έχει η εξωτερική εμφάνιση αλλά ένας άνθρωπος με ενδιαφέροντα και εξυπνάδα γιατί στο τέλος αυτά είναι που μένουν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket