Shard of Glass: Ουρανοξύστης που σχίζει τον ουρανό του Λονδίνου! (pics)

Λίγους μόλις μήνες πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής της Κρυστάλλινης Αγκίθας (Shard of Glass), του ψηλότερου πύργου της βρετανικής πρωτεύουσας, μερικές φωτογραφίες από ψηλά δείχνουν ότι τελικά η γη από τον ουρανό δεν απέχουν και τόσο πολύ. (pics)
Ογδόντα επτά όροφοι µε συνολικό ύψος 310 µέτρα,  θα είναι έτοιµοι το Μάιο του 2012, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του Shard of Glass στο Λονδίνο, που θα αποτελέσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη της Ευρώπης!
Ο Renzo Piano, γενοβέζος αρχιτέκτονας που έχει επιμεληθεί τον διάφανο γίγαντα, κατασκευάζει επίσης τη νέα βιβλιοθήκη της Αθήνας και τα τρία πρώτα κτίρια της νέας πανεπιστηµιούπολης του Κολούµπια.
"Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του ουρανοξύστη είναι οι πολλαπλές λειτουργίες του", τονίζει ο Renzo Piano στη βρετανική mailonline. Ένα µεγάλο µέρος του είναι αφιερωµένο στα γραφεία, διαθέτει ξενοδοχείο πέντε αστέρων (το "Σάνγκρι-Λα»"), διαµερίσµατα,  αλλά και µια σειρά από αίθουσες, από τις οποίες οι "επισκέπτες" θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του Λονδίνου από τον ψηλότερο ουρανοξύστη της πόλης αλλά και της  Ευρώπης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket