Rihanna: Super sexy στα παρασκήνια του νέου της video clip! (pics)

Όταν έγιναν γνωστό ότι η Rihanna έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον Calvin Harris, όλοι την είχαν προειδοποιήσει ότι το κομμάτι πρέπει να τα… σπάει! Κι αυτό έγινε, αφού το κομμάτι «We found love»είναι ήδη στο νούμερα τρία των iTunes.
Για τα γυρίσματα του video clip μάλιστα η Rihanna ταξίδεψε μέχρι το Μπέλφαστ. Η RiRi φυσικά ακολούθησε τους ίδιους… στιλιστικούς δρόμους που μας έχει συνηθίσει. Δηλαδή κοντά καυτά σορτσάκια, μπουστάκια που αναδείκνυαν τους κοιλιακούς της και… άρβυλα!
Μέχρι και ένα κόκκινο μπικίνι φόρεσε η τραγουδίστρια με ένα καρό πουκάμισο από πάνω και φαρδιά τζινς, ενώ τα μαλλιά της τα είχε αφήσει ελεύθερα ανεμίζουν στο ελαφρύ ιρλανδέζικο αεράκι.
Στα διαλείμματα πάντως των γυρισμάτων η Rihanna δεν μπορούσε να αντισταθεί σε μια κακή συνήθεια που έχει. Ποια είναι αυτή; Το κάπνισμα. Με το που έλεγε cut ο σκηνοθέτης, να σου η RiRi να ανάβει τσιγάρο και να καπνίζει αρειμανίως!!!
Πάντως η Rihanna είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της τραγούδι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει γι’ αυτό. Μέχρι και στο twitter τους τρέλανε τους followers της από τους οποίους ζητούσε να στηρίξουν το κομμάτι της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket