Ιρλανδός αγρότης έδιωξε τη Rihanna από το χωράφι του επειδή ήταν... τόπλες! (pics+vid)

Είναι δυνατό να βλέπεις τη Rihanna να τρέχει γυμνή στο κτήμα σου και να τη... διώξεις;
Κι όμως, ένας Ιρλανδός αγρότης έδιωξε τη Rihanna από το χωράφι του επειδή ήταν... τόπλες!
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η τραγουδίστρια όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της βιντεοκλίπ "We found love" σε ένα αγρόκτημα στην Ιρλανδία, εμφανίστηκε ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης της φάρμας, Alan Graham, και φανερά εκνευρισμένος ζήτησε την αποχώρηση της Rihanna και του συνεργείου της!


Όταν μάλιστα είδε την Rihanna να πετάει το μικροσκοπικό τοπ που φορούσε ο αγρότης… έγινε έξαλλος!
Όταν του ζητήθηκε τηλεφωνικώς να παραχωρήσει το χωράφι του στην τραγουδίστρια, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κοκκινομάλλα από τα νησιά Μπαρμπέιντος θα χόρευε, χαϊδεύοντας κάθε τρεις και λίγο το μπούστο της, μπροστά στους συγχωριανούς του.
Όπως μάλιστα είπε ο Graham, στο BBC "Είμαι ένα ηθικός άνθρωπος και ένιωσα ότι όλο αυτό ήταν απρεπές. Τους ζήτησα να σταματήσουν και το έκαναν".
Αυτή η αλλαγή ήταν που ανέβασε το αίμα του ιδιοκτήτη του χωραφιού στο κεφάλι! "Τους ζήτησα να σταματήσουν και το έκαναν" είπε ο Alan , ενώ εξήγησε στην τραγουδίστρια ότι δεν επιτρέπονται τέτοια πράγματα στα μέρη του. Εκείνη έδειξε κατανόηση και οι δυο τους έσφιξαν τα χέρια.
Εν τω μεταξύ, συμφόρηση σημειώθηκε  στους δρόμους γύρω από το χωράφι από ντόπιους που ήξεραν η 23χρονη βρισκόταν εκεί και ήθελαν να τη θαυμάσουν επί το έργο!
Οι περαστικοί σταματούσαν να φωτογραφίσουν την τραγουδίστρια, η οποία πού και πού έκανε διαλείμματα για να καπνίσει και να συζητήσει τις σκηνές με τους συνεργάτες της.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket