Naomi Campbell: Είχα αδειάσει σωματικά και αισθηματικά!

Σε μία άκρως αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη για το σόου CNBC Meets, η Naomi Campbell, γνώστη τόσο για τη λαμπερή καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ όσο και για τον οξύθυμο χαρακτήρα της, παραδέχεται ότι ακόμη καταβάλλει προσπάθειες για να ελέγχει τον θυμό της.
Ερωτηθείσα εάν έχει σταματήσει τις σποραδικές επιθέσεις προς άλλους, η 41χρονη Ναόμι απαντά: «Είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Έχω ζητήσει συγγνώμη, έχω αναλάβει την ευθύνη, έχω κάνει κοινωνική εργασία».
Παράλληλα, μιλάει και για την προσωπική μάχη της με την κοκαΐνη: «Η πρόκληση ήταν να γυρίσω πίσω και να αντιμετωπίσω πράγματα με τα οποία δεν είχα έρθει αντιμέτωπη ποτέ. Είναι τρομακτικό για όλους να κοιτούν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Δεν αισθανόμουν καλά. Δεν ήθελα να δουλέψω.

Έχασα πολλούς φίλους. Είχα αδειάσει σωματικά και αισθηματικά. Δεν γυρνώ σε αυτό με αρνητική διάθεση. Αυτό ήταν το μονοπάτι μου. Καθένας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι».
Παρά το θορυβώδες παρελθόν της, υποστηρίζει ότι δεν μετανιώνει για όσα έζησε: «Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπεις και να κατανοείς», ενώ εξομολογείται ότι μια από τις πιθανές αιτίες της συμπεριφοράς της είναι η εγκατάλειψη του πατέρα της, ο οποίος άφησε τη μητέρα της, Βάλερι, όταν ήταν έγκυος σε εκείνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket