Miranda Kerr: Τα μυστικά ομορφιάς της!

Όπως διαπιστώνει η Miranda Kerr, το σώμα της είναι σήμερα πολύ πιο καμπυλωτό και σέξι σε σχέση με τη σιλουέτα της πριν την εγκυμοσύνη. Διαθέτει πιο γεμάτους γλουτούς, ένα ωραιότατο ντεκολτέ και αυτή η πιο γυναικεία φιγούρα την γεμίζει αυτοπεποίθηση. Λατρεύει το σώμα της σήμερα, μόλις 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.
Φυσικά, θαύματα δεν γίνονται. Όπως τονίζει η Miranda, το ότι επανήλθε τόσο γρήγορα στα κιλά της, είναι αποτέλεσμα του καλού της DNA αλλά και της οργανικής διατροφής που ακολουθεί.
Το πιο θαυματουργό της όπλο στο μάχη με το αδυνάτισμα είναι ο χυμός NONI από την Ταϋλάνδη που καταναλώνει καθημερινά από τότε που ήταν μικρή. Ο χυμός αυτό που είναι αρκετά δαπανηρός (στοιχίζει περίπου 38 δολάρια ανά λίτρο) βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και την γεμίζει ενέργεια. Είναι όπως λέει και η ίδια, το μόνο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να μην καταναλώσει έστω και για μία ημέρα.
Ακόμα ένα όπλο αδυνατίσματος της 28χρονης καλλονής είναι το λάδι καρύδας, το οποίο καταναλώνει καθημερινά. Προτιμά να πίνει τουλάχιστον 4 κουταλάκια της σούπας, τα οποία τοποθετεί στις σαλάτες, το πράσινο τσάι της, αντί για ζάχαρη, ακόμα και στα φαγητά της.
Για να διατηρείται όμως όμορφη καθώς περνά ο χρόνος, η Kerr έχει δοκιμάσει πολλά προϊόντα. Επειδή ως μοντέλο ταξιδεύει πολύ, πλέον δοκίμασε και λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Η ίδια λατρεύει ένα συγκεκριμένο σπρέι προσώπου, ένα ιδιαίτερο mist το οποίο ψεκάζει για να προσφέρει στην επιδερμίδα της ενυδάτωση ενώ όπως έχει παρατηρήσει, το σπρέι αυτό, καταπολεμά τις ρυτίδες, και διατηρεί το δέρμα της υγιές.
Ένα ακόμα μυστικό είναι το λάδι rose hip που προέρχεται από ένα καρπό παρόμοιο με εκείνο του μούρου που το συναντάμε στη Χιλή. Το λάδι από τον καρπό αυτό φαίνεται πως βοηθά στην λείανση των ουλών, στην αποφυγή εμφάνισης ρυτίδων και γενικά αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και φρέσκια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket