Letizia Filippi: Η super sexy προαγωγός του Σίλβιο!

Καλλονή ετών 34, με διάσημους εραστές και παρελθόν προαγωγού!
Η Λετίτσια Φιλίπι, πρώην αγαπημένη του άσου του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορείται ότι ήταν μέλος του δικτύου οκτώ ανθρώπων που «στρατολογούσε» συνοδούς για τον Καβαλιέρε.
Στο κατηγορητήριο υπάρχει, μάλιστα, εκτενής αναφορά στη σχέση της πρώην υποψήφιας στον διαγωνισμό «Μις Ιταλία» πριν από τρία χρόνια με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Φιλίπι κατηγορείται για στενή συνεργασία με τον Τζιανπάολο Ταραντίνι, τον βασικό προαγωγό στο σεξουαλικό σκάνδαλο Μπερλουσκόνι.
Η ίδια η Φιλίπι μιλώντας στα ιταλικά μέσα παραδέχτηκε ότι γνωρίζει ανθρώπους αυτού του κυκλώματος αλλά αρνείται τη δική της ενεργή συμμετοχή.
«Ξέρω κάποιες από τις γυναίκες και ξέρω τον Ταραντίνι. Πήγα, μάλιστα, για δείπνο μια φορά με τον Μπερλουσκόνι, αλλά αυτό ήταν όλο!» είπε χαρακτηριστικά.
Το «Ελαφάκι», όπως αποκαλούν την Φιλίπι από τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, φαίνεται ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο, αφού καλείται να πληρώσει για τις διασυνδέσεις που με τόσο κόπο απέκτησε.
Ολα ξεκίνησαν όταν μπήκε στον διαγωνισμό «Μις Ιταλία» στα 18 της χρόνια.
Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να κερδίσει το στέμμα, ωστόσο οι «υψηλοί» θαυμαστές της της εξασφάλισαν καριέρα στη μικρή οθόνη.
Μέσω των εμφανίσεών της σε εκπομπές και διαγωνισμούς ως «μοντέλο που τα λέει» εδραίωσε τη θέση της ως κοσμική κι έτσι στα πάρτι της ιταλικής αφρόκρεμας έζησε πολλά φλερτ, με ιδιαίτερη προτίμησε σε αθλητές.
Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Φιλίπι έχει στο ερωτικό της ενεργητικό τον Εντοάρντο ντε Λαουρέντις, γιο του ιδιοκτήτη της Νάπολι, αλλά και τον Λόρις Καπιρόσι, νικητή του γκραν πρι.
Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η Φιλίπι φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ρίξει τους τόνους και να αφήσει πίσω της τα πάρτι αλλά και τους… υψηλούς μεταγραφικούς στόχους.
Είναι αρραβωνιασμένη με έναν άντρα που βρίσκεται εκτός σταρ σίστεμ, ενώ πρόσφατα έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket