Lady Gaga: Μια ακόμη εκκεντρική φωτογράφηση για το Vanity Fair! (pics)

Μια ακόμη εκκεντρική φωτογράφηση έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εξωφύλλων της Lady Gaga, αυτή τη φορά δια χειρός της φωτογράφου- "θρύλου" Annie Leibowitz για το Vanity Fair. Τι ζήτησε όμως η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης;
H Annie Leibowitz, που έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα στον καλλιτεχνικό χώρο,με τα πορτραίτα γνωστών προσωπικοτήτων, έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή φωτογράφηση με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga  για το περιοδικό Vanity Fair.
Όμως κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, η ντίβα της ποπ είχε της απαιτήσεις της: Μη μπορώντας να ισσοροπήσει στους κοθόρνους με τους οποίους φωτογραφιζόταν, έβαλε τον bodyguard της να τη μεταφέρει, ώστε να μη χρειαστεί να βγάλει τα παπούτσια της!
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η φωτογράφηση ήταν άκρως εντυπωσιακή, την οποία μάλιστα παρακολούθησε πλήθος θαυμαστών της!

Να σημειωθεί ότι Annie Leibowitz Φωτογράφησε τους Rolling Stone το το 1971, τον John Lenon με τη Υοκο Ono για το εξώφυλλο του Rolling Stone το 1980, ενώ η πασίγνωστη γυμνή φωτογράφηση της εγκύου Demi Moore το 1991 ήταν δική της έμπνευση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket