Η fit σιλουέτα της Δέσποινας Βανδή!

Η εμφάνισή της είναι από το «Costa Navarino» με αφορμή, τον γάμο της πολύ καλής της φίλης, Μαρίας Καλκάκου, κόρης του επιχειρηματία Παναγιώτη Καλκάκου. Η Δέσποινα και η Μαρία διατηρούν εδώ κι αρκετά χρόνια πολύ στενούς φιλικούς δεσμούς, κάτι που σημαίνει πως η καταξιωμένη σταρ δεν θα μπορούσε να λείψει από την ευτυχέστερη στιγμή της επιστήθιας φίλης της, όπου πήγε μαζί με την οικογένεια της. Ο Γιώργος κι η Μελίνα, αντικρίζοντας τη θάλασσα, το μόνο που ήθελαν ήταν η μαμά 
να γίνει «συμπαίκτρια» στα παιχνίδια τους. Βουτιές, μπάλες και ρακέτες είχαν την τιμητική τους σ’ αυτή την -κατά πάσα πιθανότητα-τελευταία καλοκαιρινή «απόδραση» που, με αφορμή το γάμο, διήρκεσε τέσσερις ημέρες. Και οι δύο, εξάλλου, έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Το Μελινάκι φέτος είναι μαθήτρια της Β’ Δημοτικού, ενώ ο Γιώργος θεωρείται κι επισήμως πλέον ένα πανέμορφο νήπιο.
Και μπορεί να κάναμε λόγο για «καλοκαίρι» στην καρδιά της ερμηνεύτριας, αλλά μάλλον κι ο χειμώνας της ανήκει. Μία μεγάλη συνεργασία ανακοινώθηκε, και η Δέσποινα δείχνει πως κάνει πράξη αυτό που εδώ και πολύ καιρό συζητιέται, αλλά δεν πραγματοποιείται στη «νύχτα» της Αθήνας. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες μιλούν για σύμπραξη δυνάμεων, χωρίς, ωστόσο, να το πράττουν. Εκείνη, με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κόκκινου, αποφάσισαν να συναντηθούν στο «Fever», στο τέλος του Νοέμβρη, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που δεν θα χωρίζεται σε μέρη. Χωρίς πρώτο ή δεύτερο πρόγραμμα ή όνομα, δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες και ο πιο πολυσυζητημένος γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του έρχονται να αποδείξουν πως η διασκέδαση πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή μας παρά τα εμπόδια της καθημερινότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket