Elisabetta Canalis: Kοιλιακοί που κόβουν την ανάσα! (pics)

Μπορεί να είχε δεσμό με έναν από τους πιο γοητευτικούς Αμερικανούς, τον George Clooney βεβαίως, βεβαίως, όμως η Ελιζαμπέτα Κανάλις φαίνεται να έχει κερδίσει τις καρδιές και των υπόλοιπων Αμερικανών.
Και πώς να μην τις κλέψει όταν εμφανίζει φάτσα φόρα στις τηλεοπτικές κάμερες τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, χορεύοντας λάτιν και ballroom χορούς για τις ανάγκες του αμερικανικού «Dancing With the Stars».
Σου λέει μην σκάσει μύτη η Ελιζαμπέτα στο στούντιο για πρόβες, τα φλας αρχίζουν να αστράφτουν και οι θαυμαστές της την πολιορκούν για ένα αυτόγραφο.
Κι εκείνη φυσικά δίπλα στον George το έχει μάθει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και παρά τον… «πόνο» της από το χωρισμό της από τον Clooney μοιράζει αβέρτα τα χαμόγελα στους θαυμαστές τις και στις κάμερες.
Αλλά και στο Dancing η Ελιζαμπέτα διαπρέπει. Και να τα κουνήματα, και να τα ακροβατικά, μας αποδεικνύει ότι είναι μια πολύ καλή χορεύτρια. Άλλωστε μας είχε δείξει το χορευτικό της ταλέντο και στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, όπου είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket