Dinora Rodriguez: Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν! (pics)

Ήθελε να κάνει αυξητική στήθους ούτε όμως που το φανταζόταν ότι θα έχει αυτό το αποτέλεσμα. Ο "χαρισματικός" γιατρός κατάφερε να της ενώσει το στήθος!
Ο λόγος για την Dinora Rodriguez από το Λος Άντζελες, η οποία υποβλήθηκε σε αυξητική στήθους και αντί να της αυξήσουν το στήθος όπως θα έπρεπε της ένωσαν τους δύο μαστούς της!
"Ήταν μια απαίσια εμπειρία, να ξυπνάς από το χειρουργείο και να βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έψαξα για τα προσόντα του γιατρού και το μετανιώνω" ανέφερε η 40χρονη.
Η Καλιφορνέζα γνωστοποίησε το αποτέλεσμα της επέμβασης σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει άλλες γυναίκες για τους κινδύνους μιας πλαστικής επέμβασης από αναξιόπιστο πλαστικό χειρουργό.
Όπως έγινε γνωστό ο "χασάπης" γιατρός πραγματοποίησε μια άλλη αποτυχημένη επέμβαση στα βλέφαρα της. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει τα μάτια της και δυστυχώς η ζημιά δεν μπορεί να αποκατασταθεί.
Το ευχάριστο (αν υπάρχει) μετά από αυτή τη ταλαιπωρία είναι ότι το χειρουργικό λάθος στο στήθος της μπόρεσε να διορθώσει με άλλη επέμβαση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket