Πρωτόγονο camp σε μεταμορφώνει σε... Ταρζάν!

Ο Γάλλος γυμναστής Erwan Le Corre εφαρμόζει στην Ταϊλάνδη το paleo-fitness, έναν τρόπο εκγύμνασης που περιλαμβάνει σκαρφάλωμα στα δέντρα, περπάτημα και με τα τέσσερα άκρα, διατροφή με καρπούς της Γης και γενικότερα το "lifestyle" ενός πρωτόγονου! (pics)
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το camp για σκληροτράχηλους και σκληροτράχηλες που διοργανώνεται εδώ και έναν χρόνο έχει διάρκεια μιας εβδομάδας και σκοπό να εξασφαλίσει την κίνηση όλων των μυικών μας ομάδων.
Το πρόγραμμα ονομάζεται MovNat και έχει ως θεμελιώδη στόχο την επίτευξη της ισορροπίας ακόμα και όταν αυτή χρειάζεται και τα 4 άκρα για να επιτευχθεί.
Οι περισσότερες αιτήσεις για συμμετοχή γίνονται προφανώς από το ίντερνετ και, όπως δηλώνει ο Le Corre, προέρχονται από ανθρώπους που αποζητούν την περιπέτεια και έχουν κουραστεί από το βαρύ και ανθυγιεινό "πρόγραμμα" της πόλης.
Για όσους ενδιαφέρονται, το πρωινό σερβίρεται στις 7 το πρωί και φυσικά είναι λιτό και απέριττο, αφού απαρτίζεται κυρίως από γάλα καρύδας και καρπούς δέντρων. Οι συμμετέχοντες επιτρέπεται να τρώνε κρέας μόνο σε μικρές ποσότητες, ενώ απαγορεύονται κάθε είδους αναψυκτικά και οι γαλακτοκομικές τροφές.
Από αυτά που συμπεραίνουμε, τα σενάρια είναι δύο μετά το MovNat. Είτε γυρνάς στην πόλη σου σαν ένας μοντέρνος Ταρζάν, είτε γυρνάς και νοσηλεύεσαι 2-3 μέρες στο νοσοκομείο για να έρθεις στα ίσα σου. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket