Κοπέλα γρονθοκόπησε αρκούδα και την έτρεψε σε φυγή!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και η προστατευτικότητα είναι μία από τις βασικές αρχές που διέπουν αυτή τη διμερή σχέση. Αυτό απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο χθες μία 22χρονη κοπέλα από την Αλάσκα, η Μπρουκ Κόλινς.
Η Μπρουκ είδε μια μαύρη αρκούδα να επιτίθεται στη σκυλίτσα της, τη Fudge, την οποία είχε πιάσει από το λαιμό και την έπνιγε. Η κοπέλα, αδυνατώντας να αφήσει τη Fudge αβοήθητη, επιτέθηκε η ίδια στην αρκούδα και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο!
«Την είχε πιάσει, όπως αρπάζουν και τους σολομούς για να τους φάνε» είπε η 22χρονη. «Τρελάθηκα και άρχισα να της φωνάζω, ενώ και ο σκύλος ούρλιαζε. Τότε έτρεξα πάνω της, τη γρονθοκόπησα στη μύτη και εκείνη άφησε το σκύλο μου».
«Πιστεύω ότι ο φίλος μου την έκανε να απομακρυνθεί, επειδή την τρόμαξε» συνέχισε.
Το σίγουρο είναι ότι ο φίλος της Μπρουκ θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός, μετά την επίδειξη των πυγμαχικών της ικανοτήτων, ενώ οι συμπαθέστατες αρκούδες καλά θα έκαναν να αναζητούσαν το πρωινό τους σε κάποια άλλη πόλη και όχι στην πρωτεύουσα Juneau, όπου, όπως μία από αυτές διαπίστωσε από… πρώτο χέρι, δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket