Τη μητέρα της μήνυσε η κόρη της πλουσιότερης γυναίκας της Αυστραλίας!

Στον εισαγγελέα η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας από την κόρη της, ενώ οι λόγοι παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθεί τι ακριβώς ζητά από την Τζίνα Ράινχαρτ η 26χρονη κόρη της, Χοπ Γουέλκερ.
Η Τζίνα Ράινχαρτ απέκτησε τη Χοπ και τη δίδυμη αδελφή της με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό δικηγόρο Φρανκ Ράινχαρτ, ο οποίος δεν είναι πλέον εν ζωή.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Ράινχαρτ θα βρεθεί στη Δικαιοσύνη, αντίπαλη με την οικογένειά της.
Στο παρελθόν, η ίδια είχε σύρει στις δικαστικές αίθουσες τη μητριά της, μετά το θάνατο του πατέρα της, σε μια διαμάχη που κράτησε 11 ολόκληρα χρόνια, για την κληρονομιά της περιουσίας του θανόντος. Ακόμη, το 2004 το μεγαλύτερο παιδί της, ο Τζον, από τον πρώτο της γάμο είχε απειλήσει να την πάει στα δικαστήρια, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την κληρονομιά του παππού του.
Η πάμπλουτη Τζίνα Ράινχαρτ έχει στην κατοχή της τρία ανθρακωρυχεία και ένα ορυχείο σιδηρομεταλλεύματος, που βρίσκονται μεταξύ των δέκα πιο υποσχόμενων μεταλλευτικών έργων στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.  Η ίδια, μάλιστα, σκαρφάλωσε στη θέση της πλουυσιότερης γυναίκας στην Αυστραλία με την περιουσία της να ανέρχεται στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.
Αν η επιχείρηση της Τζίνα Ράινχαρτ, Hancock Prospecting, ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο, θα είχε καθαρή αξία ύψους 30 δισ. δολαρίων, που είναι αρκετή για να εξασφαλίσει τη θέση της στο τοπ 10 των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket