Έψαχναν ηδονή, βρήκαν τον θάνατο!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι δύο νεαρών γυναικών με έναν 42χρονο στα περίχωρα της Ρώμης.
Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και ενώ διασκέδαζαν σε παμπ της Ρώμης μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών βρέθηκαν σε μια αποθήκη σε μια βιομηχανική περιοχή Βόρεια της Ρώμης  όπου ο 42χρονος εργαζόταν στο παρελθόν ως επιστάτης.
Ο Soter Mule, παθιασμένος με το Ιαπωνικό Kinbaku, σαδομαζοχιστική τελετή που εφαρμόζεται στην Άπω Ανατολή τουλάχιστον 500 χρόνια, συνόδευσε τις νεαρές στο λεβητοστάσιο της εγκαταλελειμμένης βιομηχανίας.
Ο μηχανικός υπολογιστών τις έδεσε σφιχτά,από το κεφάλι μέχρι τα πόδια και τις ανέβασε δύο μέτρα από το έδαφος.  Στο φετιχιστικό του παιχνίδι συμμετείχε η 24χρονη φοιτήτρια Paola Caputo και η 23χρονη  Federica.
Ενώ η αδρεναλίνη ανέβαινε η Fedrica έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 42χρονος χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι να προσπαθήσει μάταια να τις ξεδέσει. Πάνω στον πανικό του έκανε μια λάθος κίνηση με αποτέλεσμα η 24χρονη να απαγχονιστεί και να χάσει τη ζωή της.
Αμέσως μετά το δραματικό περιστατικό και αφού επικοινώνησε με την αστυνομία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Άλλος το πρωί, άλλος το βράδυ
Ο 42χρονος είχε διπλή ζωή. Το πρωί εμφανιζόταν ως υπεύθυνος μιας εταιρίας σεκιούριτι που ίδρυσε με σπουδές στο τμήμα μηχανολογίας και ψυχολογίας του θρησκευτικού  ινστιτούτου Πίος ΧΙΙ ενώ το βράδυ εξασκούσε την τέχνη του Kinbaku.
Στο αυτοκίνητό του, που βρίσκονταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ οι ερευνητές βρήκαν σκοινιά καθώς και βιβλία για “ακραίο σεξ”.
Μετά από ενδελεχή έρευνα εντοπίστηκε το στίγμα του και στο διαδίκτυο καθώς ήταν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου  BDSM (Bondage υποβολή μαζοχισμού και  πειθαρχίας)
"Δεν καταλαβαίνω τι συνέβη ", δήλωσε στο Ιταλικό πρακτορείο  Ansa ένα  άτομο του στενού του περιβάλλοντος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket