Βρέθηκε η περιβόητη αγελάδα Υβόννη!

Βρέθηκε η Υβόννη, η αγελαδίτσα που αναζητούσαν εναγωνίως από τα τέλη Μαΐου στα δάση της Βαυαρίας Γερμανοί και Αυστριακοί, γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Bild.
Η εφημερίδα επικαλείται ανακοίνωση της βαυαρικής υπονομαρχίας του Μάχλντορφ αμ Ιν, με την οποία το Γαλλικό Πρακτορείο δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσει απόψε.
Η Υβόννη βρίσκεται στο Άιγκελσμπεργκ, στις βαυαρικές Άλπεις, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο που το "έσκασε" στα τέλη Μαΐου, σημειώνει η εφημερίδα.
"Η αγελάδα Υβόννη βρέθηκε, αλλά εξακολουθεί να μην έχει πιαστεί. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε ένα περιφραγμένο λιβάδι, από το οποίο δεν μπορεί πλέον να το σκάσει", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μπρίτα Φράιταγκ, εκπρόσωπος του γερμανοαυστριακού τομέα Άιντερμπιχλ, που εξειδικεύεται στην προστασία των ζώων και αγόρασε την Υβόννη μετά την "απόδρασή" της.
"Κάποιοι άνθρωποι από τον τομέα του Γκουτ Άιντερμπιχλ βρίσκονται καθ'οδόν, αυτοί μπορούν να την κοιμίσουν και να την αιχμαλωτίσουν τις επόμενες ώρες", προσέθεσε η Φράιταγκ.
Η αγελαδίτσα αυτή που τό'σκασε στα τέλη Μαΐου κυριάρχησε στα μέσα ενημέρωσης το φετεινό καλοκαίρι. Η Bild προσέφερε στα μέσα Αυγούστου αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον κατάφερνε να την πιάσει ζωντανή, καθώς οι αρχές είχαν ενημερώσει τους ντόπιους κυνηγούς ότι μπορούν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν την Υβόννη, επειδή θεωρείται "επικίνδυνη" για την οδική ασφάλεια.
Σύμφωνα με την Bild, οι τοπικές αρχές προσέφυγαν και σε άλλες λύσεις για να βρεθεί η αγελαδίτσα. Έφεραν στην περιοχή τους... συγγενείς της Υβόννης: την αδελφή της Βαλράουτ, τον γιο της Φρίζι και ένα "γοητευτικό" ταύρο, τον Ερνστ, για να την πείσουν να βγει από το δάσος. Όμως η Υβόννη κώφευε στις εκκλήσεις τους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket