Μέθυσε και έδιωξε τους ενοίκους του ξενοδοχείου του!

Απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε ξενοδόχο και τουρίστες διαδραματίστηκε στο χωριό Νικιάνα της Λευκάδας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το lefkadapress.gr όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να δώσει εκείνο το βράδυ το χώρο της πισίνας για bachelor party όμως το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με αποτέλεσμα οι ένοικοι να τον αναζητούν χωρις αποτέλεσμα για να διαμαρτυρηθούν για τη φασαρία.
Κάποιος ένοικος αποφάσισε να κατέβει να δει τι γίνεται στη reception και να ζητήσει να χαμηλώσει λίγο η μουσική αφού η ώρα είχε πάει 04.00 τα ξημερώματα. Ο ιδιοκτήτης τότε εμφανίστηκε και μόλις ο ένοικος ζήτησε μια εξήγηση εκείνος τον έβρισε λέγοντας του "έτσι μου γουστάρει, ξενοδοχείο μου είναι ότι θέλω κάνω". Και συνέχισε λέγοντας στον έκπληκτο πια ένοικο πως "αν δε γουστάρεις να τσακιστείς να φύγεις αυτή τη στιγμή από το δωμάτιο» υποστηρίζοντας πως δεν χρειάζεται άλλα λεφτά μιας και έχει βγάλει αρκετά φέτος το καλοκαίρι.
Ο ένοικος γύρισε στο δωμάτιο κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματα του για να αποχωρήσει κι ενώ φόρτωνε το αυτοκίνητο του, ο ξενοδόχος βγήκε ξανα στην είσοδο φωνάζοντας και στους υπόλοιπους πελάτες "φύγετε όλοι ρε, είστε κομπλεξικοί, ένα party ήταν και τελείωσε"
Ωστόσο, σε επικοινωνία του lefkadapress.gr με τον ξενοδόχο, εκείνος όχι μόνο διέψευσε τα παραπάνω αλλά ενημέρωσε ότι τα περισσότερα δωμάτια είχαν κλειστεί για το συγκεκριμένο γάμο και κάποια άλλα για μια βάφτιση την επόμενη ημέρα ενώ υποστήριξε πως είχαν όλοι ενημερωθεί και μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη για τυχόν ενόχληση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket