Αντί γυμναστήριο κάνουν σεξ για να ... κάψουν θερμίδες!

Οι γυναίκες είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα αν χρειαστεί για να χάσουν τα περιττά κιλά και να αποφύγουν τις θερμίδες...
Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση οι γυναίκες δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουν σεξ ακόμα και μετά από την πιο κουραστική μέρα, εάν πιστεύουν ότι αυτό θα τις βοηθήσει να αδυνατίσουν.
Αυτή η εντελώς πεζή αντιμετώπιση του σεξ αποδίδεται από τους ειδικούς στην οικονομική κρίση, που αναγκάζει πολλές γυναίκες να κόβουν το γυμναστήριο και τα ψώνια – οπότε πρέπει να βρουν έναν πιο οικονομικό τρόπο για να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση!
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 76% των γυναικών πρόθυμα θα έκαναν κάθε βράδυ σεξ, εάν πίστευαν ότι θα τις βοηθήσει να κάψουν θερμίδες.
Απ’ όσες εξάλλου πηγαίνουν στο γυμναστήριο, σχεδόν τα δύο τρίτα παραδέχτηκαν πως ευχαρίστως θα άλλαζαν την προπόνησή τους με δραστηριότητες όπως το σεξ ή ακόμα και το καθάρισμα του σπιτιού, εάν πίστευαν πως μπορούν να κάψουν τις ίδιες θερμίδες.
Αναλόγως με το πόσο ενεργητικός ή παθητικός είναι κανείς στο σεξ, μέσα σε μισή ώρα μπορεί να κάψει από 150 έως 350 θερμίδες. Ακόμα και το φιλί, αν είναι αρκετά παθιασμένο, μπορεί να κάψει έως 100 θερμίδες ανά μισή ώρα.
Η ιδέα του σεξ ως ασκήσεως δεν είναι νέα. Η σεξάσκηση, όπως το αποκαλούν πολλοί, έχει ένθερμους, διάσημους υποστηρικτές, όπως η ηθοποιός Κιμ Κατράλ πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Sex and the City η οποία έχει δηλώσει πως θεωρεί το σεξ ένα από τα κύρια μυστικά της καλλίγραμμης φιγούρας της – μαζί με την δίαιτά της, το πιλάτες και τον προσωπικό της προπονητή.
Η βρετανίδα τραγουδίστρια Μελ Μπι εξάλλου – κατά κόσμον Μέλανι Μπράουν, από το πάλαι ποτέ συγκρότημα Spice Girls– δήλωσε προσφάτως ότι η σεξάσκηση την βοήθησε να χάσει τα κιλά που είχε πάρει κατά την εγκυμοσύνη της.
Ακόμα και οι επίσημες υγειονομικές αρχές λένε πως το σεξ είναι εκπληκτική άσκηση. Λ.χ. η ενημερωτική ιατρική ιστοσελίδα του βρετανικού υπουργείου Υγείας, η NHS Direct, γράφει πως το σεξ μπορεί να ελαττώσει τον κίνδυνο εμφράγματος και να συμβάλλει στην μακροζωία.
Επιπλέον, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην πρόληψη ασθενειών, όπως ο καρκίνος, προσθέτει.
Η νέα δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για την εταιρεία αναψυκτικών Aspire.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket