Χωρίς κόκκινο βρακί ο νέος Σούπερμαν!

Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας του Σούπερμαν αποφάσισε να μην φορέσει στον ηθοποιό Χένρι Κέιβιλ το κόκκινο εσώρουχο απέξω απ'τη στολή, βυθίζοντας σε απογοήτευση τα πλήθη των θαυμαστών του σούπερ ήρωα!
Μπορεί να ήταν μία παραξενιά του Κλάρκ Κεντ, ωστόσο ήταν πολύ μαστ να φοράει το βρακί πάνω από το παντελόνι του. Έτσι τον εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του, Jerry Siegel και Joe Schuster, το 1938.
Ωστόσο, επειδή σε μερικούς φαινόταν πάντα αστείο το γεγονός ότι ένας σούπερ ήρωας, όπως ο Σούπερμαν φοράει πάντα το κόκκινο εσώρουχο του πάνω από τη στολή, είπε ο σκηνοθέτης να... κόψει κάτι.
Το σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές του Σούπερμαν έχουν πολλές αντιρρήσεις. Έτσι τον γνώρισαν διαβάζοντας κόμιξ της Μarvel και έτσι γουστάρουν να τον βλέπουν στη μεγάλη οθόνη.
Πάντως ο Σούπερμαν δεν είναι άτρωτος. Κυκλοφορεί και ανέκδοτο για το πως αναγκάστηκε να φορέσει με αυτόν τον τρόπο το εσώρρουχό του.
Κάποτε λέει ο Σούπερμαν προκάλεσε σε μονομαχία τον Τσακ Νόρρις. Και έβαλαν στοίχημα, ότι ο χαμένος θα έπρεπε να φορέσει το βρακί του, πάνω από το παντελόνι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket